Good Girls seizoen 4 - het laatste seizoen - volgende maand op Netflix

Good Girls seizoen 4 – het laatste seizoen – volgende maand op Netflix

Fans van komische misdaadseries, opgelet: Good Girls seizoen 4 komt volgende maand op Netflix. Het zal tevens het laatste seizoen zijn van deze populaire serie, dus redenen genoeg om hier naar uit te kijken.

Eind augustus is het klaar

Op de laatste dag van de komende maand – op dinsdag 31 augustus a.s. – zal Good Girls seizoen 4 op Netflix komen. Alle zestien afleveringen komen in één keer op de streamingsdienst, dus we hoeven niet elke week te wachten op een nieuwe.

Dit vierde seizoen is het laatste seizoen. Dus daarna weten we wat er van de drie huisvrouwen – die de criminaliteit in rollen – terechtkomt.

Drie huisvrouwen in de criminaliteit

De drie vrouwtjes, met de namen Beth, Ruby en Annie, hebben het financieel niet zo breed. Ze verzinnen iets om op een snelle manier goed geld te verdienen. Geld dat ze dus erg goed kunnen gebruiken.

Een kleine spoiler: ze willen een lokale supermarkt overvallen. Alleen rollen ze hierdoor wel het criminele circuit in … en probeer daar maar eens uit te komen!

Wat volgt is een serie met de nodige humor, spanning en actie. Het mooie is natuurlijk dat bepaalde type mensen in situaties terechtkomen waar ze eigenlijk niks te zoeken hebben. Huisvrouwen in de criminaliteit, altijd een goed idee!