Gratis Netflix kijken? chips

Gratis Netflix kijken?

Gratis Netflix kijken: het klinkt als droom. En nu is het mogelijk. Maar reken je niet rijk, want het aanbod is (zeer) beperkt. Het wordt door de streamingsdienst gebruikt om mensen over te halen om een betaald abonnement te nemen.

Beperkt aanbod

Zo’n gratis te bekijken pagina is trouwens niet nieuw. Meerdere streamingssite bieden een soortgelijke functie aan. Bij aanbieders als Showtime en HBO kun je ook enkele titels zonder te betalen bekijken.

Het aanbod is trouwens wel vrij beperkt. Je kunt op dit moment bij Netflix kiezen uit tien vrij te bekijken titels. Dit kun je zien als een soort warm maker. Netflix hoopt hiermee om twijfelende mensen over de streep te trekken om toch de eigen portemonnee te trekken voor een betaald abonnement van 7,99 euro, 10,99 euro of 13,99 euro per maand.

Welke titels kan je gratis bekijken op Netflix?

Maar de titels die je op deze gratis op Netflix pagina kunt bekijken, zijn wel zeer de moeite waard. Wat dacht je van o.a. Stranger Things (de eerste aflevering), Élite, Bird Box, When They See Us, Love is Blind en The Two Popes?

Ze hebben dus zeker hun best gedaan om een zo rijk en divers mogelijk gratis aanbod te selecteren. Wij denken alleen dat heel veel mensen al Netflix hebben, zelf of via een vriend/familielid, en betwijfelen dus of het heel veel zin heeft. Maar goed, wie zijn wij.

Veranderend aanbod

Netflix heeft trouwens aangegeven dat dit aanbod van tijd tot tijd zal veranderen. Op deze manier proberen ze steeds wat meer nieuwe en betalende leden over de streep te trekken. Je kon wel altijd de eerste maand gratis kijken, maar dan moest je wel een abonnement afsluiten. Deze optie wordt door Netflix niet meer aangeboden.

Via de deze link kan ook jij naar dit gratis aanbod op Netflix kijken. Maar als je onze pagina volgt, zul je vast wel al een abonnement hebben op de streamingsdienst. Kleine aantekening: je kunt het gratis op Netflix aanbod alleen bekijken via je PC, laptop en apparaten die draaien op Android. Via iOS is het dus (nog) niet mogelijk.