madagascar bekende kinderfilms op Netflix

Heel veel bekende kinderfilms op Netflix gekomen

Er zijn deze week een hoop bekende kinderfilms op Netflix verschenen. Ideaal om tijdens deze moeilijke tijden te kijken, samen met je kindjes. Zo blijven ze misschien nog een beetje rustig en kan jij nog wat mailtjes wegwerken. Of je kijkt natuurlijk lekker mee. Benieuwd naar de andere nieuwe toevoegingen van de vorige 7 dagen? Klik dan HIER.

Films van Kung Fu Panda (2x)

Wat dacht je bijvoorbeeld van: Kung Fu Panda (deel 1 en 2), met o.a. een beregoed avontuur in China waar de luie panda Po door omstandigheden op jacht moet naar de gevaarlijke Tai Lung. Dat ziet hij in eerste instantie niet zo zitten, maar gelukkig krijgt hij een stoomcursus kung fu om zich er op voor te bereiden en heeft hij een markant kung fu-gezelschap om zich heen.

How To Train Your Dragon (Hoe Tem Je Een Draak)

Als je kind meer van draken houdt dan van luie panda’s is de toevoeging van How To Train Your Dragon (Hoe Tem Je Een Draak) goed nieuws. In deze animatiefilm zien we het avontuur van Hiccup, een jonge viking die woont op een eiland Berk.

Op dat eiland houden ze zich bezig met het vechten tegen draken, maar wanneer Hiccup stiekem bevriend raakt met een draak die hij eerder verwond heeft, moet hij morele keuzes maken en deze verdedigen. En dat is allerminst makkelijk, zo tussen al die strijdlustige vikingen.

Films van Madagascar (3x)

Nog even terug naar leuke, nieuwe kindertitels die zijn toegevoegd. Een andere klassieker die we sinds deze week weer op Netflix kunnen zien, is de film Madagascar. Zowel deel 1, deel 2 en deel 3 van deze filmreeks is nu te streamen op Netflix.

We krijgen kleurrijken avonturen voorgeschoteld met een hoop markten beesten, waaronder de extravagante Koning Julian! Een club dieren uit een Amerikaanse dierentuin belandt o.a. door een hachelijk avontuur op Madagaskar. En daar moeten ze zich op hilarische wijze aanpassen aan de Afrikaanse natuur. Lol gegarandeerd!

Films van Mees Kees (4x)

Mochten deze avonturen allemaal te gortig zijn en wil je liever iets dichter bij huis voor de kinderen, dan kun je natuurlijk nog de hulp van Mees Kees inschakelen. De films Mees Kees, Mees Kees op de Planken, Mees Kees Langs de Lijn en Mees Kees op Kamp staan gelukkig ook weer op Netflix, zodat de avonturen van de onhandige meester (die eigenlijk nog stagiair is) Kees niet gemist hoeven te worden.

Bekende kinderfilms op Netflix

Zoals je hierboven kon lezen, zijn er veel bekende kinderfilms op Netflix gekomen de afgelopen week. Maar natuurlijk zijn de afgelopen 7 dagen ook andere dingen op de streamingsdienst gekomen. Deze kan je vinden in ons artikel van gisteren.