derde seizoen van The Crown op Netflix Nederland op 17 november 2019

Het derde seizoen van The Crown heeft een datum

Goed nieuws vanuit het kamp van Netflix: het derde seizoen van The Crown heeft een datum. Dus pak je agenda erbij en zet een groot uitroepteken bij deze dag.

Grote hit

The Crown werd direct een grote hit op Netflix, zowel in Nederland als wereldwijd. Het eerste seizoen kwam begin november 2016 op Netflix, het tweede seizoen een dik jaar later. Dus het werd wel weer tijd voor seizoen 3, als je het ons vraagt.

Heel in het kort gaat The Crown over het leven van koning Elizabeth II, in de serie gespeeld door de voortreffelijke Claire Foy. Ze komt zeer jong aan de macht, omdat haar vader George de 6e (Jared Harris) vroegtijdig komt te overlijden. Elizabeth is dan nog maar 25 jaar en heeft dus vrijwel geen (leef)ervaring.

We krijgen een inkijkje in haar liefdesleven, maar natuurlijk zien we ook hoe ze zich langzaamaan een eigen regeerstijl aanmeet. Wij vinden het vooral mooi om te zien hoe ze in The Crown balans probeert te krijgen tussen aan de ene kant de politiek en de monarchie en anderzijds haar privéleven.

Elizabeth en mevrouw Kennedy. Bron: The Crown/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Derde seizoen van The Crown

Dit derde seizoen van The Crown is vanaf zondag 17 november 2019 exclusief op Netflix te zien. Dus omcirkel deze datum, maak je agenda leeg, fake een verkoudheid zodat je lekker in bed of op de bank kan blijven liggen deze dag.

Haal de dag ervoor dus genoeg drinken en knabbels in huis, laat je niet afleiden en ga lekker naar seizoen 3 van The Crown kijken. Wat vind je trouwens van deze serie? Laat het ons weten op Facebook en Instagram. En bekijk hieronder de teaser voor het derde seizoen van The Crown.