tiende seizoen van The Walking Dead 1 december 2020 op netflix

Het tiende seizoen van The Walking Dead in december (nu wel) op Netflix

Begin oktober zaten we al klaar voor ons beeldschermpje: het tiende seizoen van The Walking Dead zou snel op Netflix komen. Maar toen kwam er slecht nieuws van Netflix. We moesten om Corona-redenen nog wachten. Maar nu is er toch een datum.

Een datum voor het tiende seizoen van The Walking Dead

En als we Netflix zelf mogen geloven, komt het tiende seizoen van The Walking Dead nu echt op Netflix. Op 1 december 2020 zal seizoen 10 dan eindelijk op de streamingsdienst verschijnen. Hopelijk was het het wachten waard.

Na dit seizoen zal er nog één seizoen verschijnen, seizoen 11 dus, en dan is het echt klaar voor deze langlopende zombieserie. De eerste paar seizoenen hebben wij echt verslonden, maar vanaf seizoen 6 werd het voor ons toch een stuk minder. Maar seizoen 9 was weer ouderwets genieten.

Seizoen 10

En als we de recensies mogen geloven, heeft ook het tiende seizoen weer de kwaliteit die we mogen verwachten. Er waren wat veranderingen, zowel voor als achter de camera, en deze hebben goed uitgepakt.

Dus vanaf 1 december a.s. kunnen we zelf oordelen. Wij kunnen niet wachten om weer te genieten van spannende avonturen, ditmaal in het territorium van de creepy Whisperers, sterke verhaallijnen, paranoia, angst, geheimen, nieuwe groepen en doodenge zombies.