Homeland seizoen 6 netflix nederland tips wanneer

Coming Soon: Homeland seizoen 6

We moesten er even op wachten, maar er is eindelijk een datum bekend wanneer Homeland seizoen 6 op Netflix te zien zal zijn. Dus als je ook een fan bent van deze spannende serie, dan moet je eventjes doorlezen. En anders heel snel op het kruisje links- of rechtsboven in je computerscherm klikken :).

Lange stilte

Het vijfde seizoen van Homeland kwam in oktober 2016 op Netflix, dus dat is alweer een tijdje geleden. Of misschien heb je het zesde seizoen vorig jaar wel op de NPO gezien. Seizoen 6 was namelijk in januari 2017 op de NPO te zien. Netflix is zoals wel vaker iets trager.

Misschien was je de serie door de lange stilte inmiddels zelfs alweer een beetje vergeten. Iets met uit het oog, uit het hart. Dit gebeurt heel erg vaak, en niet alleen bij series. We nemen het je niet kwalijk.

Er komen daarnaast ook elke week zoveel nieuwe dingen op Netflix, dat je soms vergeet wat je in het verleden aan het kijken was. In de eerste week van 2018 kwamen er bijvoorbeeld meer dan 80 nieuwe titels op de streamingsdienst. Als je daar benieuwd naar bent, moet je maar even op het vorige linkje klikken. We hebben ook weer een paar tips genoemd, zoals elke week.

Homeland: een korte introductie

Maar terug naar Homeland. In deze serie krijgen we een kijkje in een wereld waarin draait om terreur en veiligheid. En natuurlijk is hoofdpersonage Carrie Mathinson (gespeeld door Clare Danes), de vrouw met de bipolaire stoornis, weer van de partij om haar steentje bij te dragen aan de veiligheid in de wereld.

Homeland seizoen 6 netflix nederland
Carrie, zichtbaar moe. Bron: Homeland/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Carrie begon in Homeland  bij de CIA, maar dat is ze nu al een tijdje niet meer. In het zesde seizoen woont ze inmiddels in New York, samen met haar dochtertje. Ze werkt voor een organisatie die opkomt voor Moslims die (ten onrechte) zijn aangeklaagd voor terrorisme. Racisme op basis van religie, nee, daar moet je niet mee aankomen bij Carrie Mathinson.

Maar deze rust is natuurlijk maar tijdelijk, want er gaan in Homeland seizoen 6 natuurlijk weer dingen gebeuren die veel invloed hebben op zowel het leven van Carrie als op de veiligheid van moeder aarde.

Wanneer Homeland seizoen 6 op Netflix?

Maar genoeg introductie, toch? Je wilt vooral weten wanneer Homeland seizoen 6 op Netflix te zien zal. Welnu, het zesde seizoen van het populaire Homeland zal vanaf 16 januari 2018 op Netflix te zien zijn. Check hieronder anders alvast de trailer van Homeland seizoen 6 om alvast een beetje in de stemming te komen. Wij hebben er zin in. Jullie ook? Laat het ons weten via Facebook.