Netflix aanbod week 10 2016 House of cards seizoen 4 season 4

House of Cards seizoen 4: Frank Underwood komt er weer aan!

We kunnen gerust stellen dat de verkiezingsstrijd in de VS aan het losbarsten is. Donald Trump blijft de gemoederen flink bezighouden met opzienbarende uitspraken en de andere kemphaantjes laten zich ook niet zomaar uit het veld slaan. Maar komend voorjaar moeten we 1 man in het bijzonder in de gaten houden: Frank Underwood. De (her)verkiezing van deze spraakmakende politicus zal centraal komen te staan in House of Cards seizoen 4, natuurlijk te zien op Netflix!

Een van Netflix’ bekendste en populairste series krijgt dus weer een nieuw seizoen aan het arsenaal toegevoegd, op 4 maart 2016 om precies te zijn. Het nieuwe seizoen is bijzonder goed getimed, want het zal precies tijdens de ‘primaries’ (voorverkiezingen) van de ‘echte’ Amerikaanse verkiezingen vallen. Daar spelen de makers van House of Cards goed op in, want ze hebben een heuse campagne voor de herverkiezing van Frank Underwood (Kevin Spacey) gelanceerd.

House of Cards seizoen 4
Frank Underwood is er weer klaar voor!

Zo is er bijvoorbeeld de campagnewebsite van Frank, te vinden op de prachtige URL fu2016.com. Ook op Facebook, Twitter, en Instagram is de campagne al goed zichtbaar. Leuk voor House of Cards-fans om te volgen! Bekijk ook zeker even onderstaande trailer waarin we een campagnefilmpje zien dat zo ongelooflijk smooth is…. prachtig! Zoiets kunnen alleen Amerikaanse politici maken. Het belooft in ieder geval weer veel goeds voor het komende seizoen en we verwachten een heerlijk strijd vol vieze truukjes en smerige politiek. Trump, eat your heart out! House of Cards seizoen 4 is vanaf 4 maart 2016 te zien op Netflix.

House of Cards seizoen 4: trailer

https://www.youtube.com/watch?v=Se44ed4KBMA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.