overal hetzelfde Netflix aanbod

In de toekomst overal hetzelfde Netflix aanbod?

Goed nieuws bereikte ons vandaag. Netflix CEO Reed Hastings blijkt namelijk met het idee te spelen om het aanbod in alle Netflix landen gelijk te maken. Dit zou heel erg tof zijn, aangezien we hier in Nederland dan ook kunnen genieten van het veel grotere Netflix USA aanbod.

Dit om het illegale downloaden en het zogeheten VPN gebruik aan banden te leggen. Dit laatste zorgt ervoor dat mensen met hulp van een programmaatje de regio restricties kunnen omzeilen en zo toch het Amerikaanse aanbod kunnen zien. Dit werkt alleen niet optimaal (lees: een langzamere computer) en sowieso alleen op je pc en dus niet op bijvoorbeeld je mobiel en je iPad. En het is niet legaal.

Dus wij zouden het alleen maar toejuichen als het aanbod overal hetzelfde is. Wat je dan allemaal kan gaan kijken? Check het hier. Top series als Friends, The X-Files, Star Trek, It’s Always Sunny in Philadelphia, The West Wing en Louie zouden we hier dan ook kunnen gaan bingwatchen. Of films als Forrest Gump, Cidade de deus, Once Upon a Time in the West, Samsara, Amelie, Taxi Driver, Reservoir Dogs of Man with the Movie Camera. Ook oudere klassiekers of net verschenen films kunnen we in dit geval veel sneller op Netflix verwachten.

We worden in ieder geval nu al hebberig! Jammer genoeg is het nu alleen nog maar een idee, maar we hopen echt heel erg dat het daadwerkelijk gaat gebeuren. We zullen dan alleen wel een stuk minder buiten komen, gokken we.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.