La Casa de Papel seizoen 3 op netflix nederland

Informatie over La Casa de Papel seizoen 3 bekend

We wachten nog steeds in spanning af op het derde seizoen van La Casa de Papel. Langzaam komt er steeds meer informatie over het derde seizoen online.

Wij zijn fans

Fan waren we al van La Casa de Papel toen de serie op de Spaanse televisiezender Antena 3 werd uitgezonden. Toen het eerste seizoen van deze spannende serie vervolgens in december van 2017 op Netflix kwam, ging het balletje geleidelijk rollen en werd La Casa de Papel ook buiten Spanje steeds populairder. 

Het is vandaag de dag zelfs de meest gestreamde niet-Engelstalige serie op Netflix wereldwijd! En dat snappen we direct. Het is namelijk een ontzettend spannende serie, met goede karakters en een goed geschreven plot.

Waar gaat de serie over?

Het draait allemaal om een Spaans groep boefjes die besluiten om, onder de leiding van slimmerik El Profesor, de Koninklijke Munt van Spanje te overvallen. Door vervolgens daar zelf hun geld te drukken, willen ze de grootste buit ooit maken die ooit buit is gemaakt.

Maar natuurlijk gaat niet alles volgens plan. En wat volgt is daarna een erg spannend kat-en-muisspel tussen enerzijds de groep criminelen en anderzijds de politie en de onderhandelaars. Maar ook binnen deze groepen gaan er verschillende kwesties spelen. En hoe langer alles duurt, hoe meer de verhoudingen op scherp komen te staan.

Locatie van La Casa de Papel seizoen 3

De eerste twee seizoenen draaiden dus om de roof van de Koninklijke Munt van Spanje in Madrid. En als we de geruchten mogen geloven, zal het derde seizoen van de Spaanse serie zich ook afspelen in Madrid.

Maar ditmaal zal niet de Koninklijke Munt centraal staan, maar een overal op de Spaanse Bank, of te wel de Banco de España. De kluis hiervan zou bijna 50 meter onder grond liggen en dus wordt het weer een flinke uitdaging voor onze favoriete crew.

Wanneer komt La Casa de Papel seizoen 3 op Netflix?

Het is jammer genoeg nog steeds niet bekend wanneer het derde seizoen van La Casa de Papel op Netflix komt. Er waren geluiden dat dit eind vorig jaar zou zijn, maar dit bleek foute informatie te zijn.

Wanneer komt La Casa de Papel seizoen 3 op Netflix?

We wachten nu dus nog steeds op La Casa de Papel seizoen 3. Als we meer weten, lees je dat gelijk op onze site, op onze Facebookpagina of in onze nieuwsbrief.

Tot die tijd kan je hieronder nog genieten van de trailer van het eerste seizoen. De trailer van het tweede seizoen moet je maar even zelf ergens gaan bekijken, want we willen geen spoilers geven.

Update

Er is een datum voor La casa de Papel seizoen 3! In dit artikel lees je er alles over.