ferry bouman Informatie over Undercover (seizoen 2)

Informatie over Undercover (seizoen 2)

Yes, Undercover (seizoen 2) komt alweer bijna op Netflix. Maar wat weten we eigenlijk over dit tweede seizoen? We zetten even wat dingen voor je op een rijtje.

Het begin

Maar laten we beginnen bij het begin. Het was februari 2019, misschien weet je het nog, dat het eerste seizoen van de Nederlandse serie Undercover op Netflix verscheen. En de titel viel gelijk in de smaak, bij zowel de pers als het publiek.

We volgen als kijker de drugsbaas Ferry Bouman, een rol die acteur Frank Lammers op het lijf lijkt geschreven. Hij portretteert de ietwat corpulente, rondschreeuwende Bouman perfect. Hij verblijft in het weekend vaak op een camping in het land en het is hier waar twee undercoveragenten, namelijk Bob en Kim, proberen te infiltreren in zijn organisatie.

Deze twee agenten doen alsof ze een stelletje zijn dat lekker tot rust wilt komen op de camping. Maar dat is dus totaal niet waar. Ze proberen Bouman in de gaten te houden om zo dichter bij hem en zijn organisatie te kunnen komen. Hoe dit allemaal eindigt, gaan we natuurlijk niet verklappen!

Agent Bob (Tom Waes) met zijn handjes half omhoog. Bron: Undercover/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Informatie over Undercover (seizoen 2)

We weten inmiddels wel al het één en ander over Undercover (seizoen 2). Zo zal het volledige tweede seizoen bijvoorbeeld vanaf 6 september 2020 op Netflix verschijnen. Omcirkel deze datum dus in je agenda en sla alvast je knabbels en drankjes in.

Daarnaast weten we dat er een aantal nieuwe karakters zullen worden geïntroduceerd. En dat er dus nieuwe acteurs en actrices in de serie zullen spelen.

Om een aantal namen te noemen: de Nederlandse Sanne Samina Hanssen speelt Sharon, Sebastien de Waele zal wapenhandelaar JP vertolken, Wim Willaert speelt de rol van Laurent (de broer van JP). Ruth Becquart zal in Undercover spelen als het personage Nathalie. Oh, en Rico Verhoeven heeft een rolletje als bodyguard 😉

Plot van het tweede seizoen

Over waar dit tweede seizoen over zal gaan, willen we niet te veel verklappen. Het kan natuurlijk zijn dat je het eerste seizoen van de serie nog moet kijken. Wat we wel kwijt willen, is dat er weer iemand ergens undercover zal proberen te gaan om een criminele organisatie binnen te dringen.

En ook Ferry Bouman zal, vanuit zijn nieuwe woonlocatie, niet stil blijven zitten. Dat wordt dus waarschijnlijk weer smullen. De eerste beelden van Undercover (seizoen 2) kan je hieronder bekijken en vanaf begin september is het tweede seizoen dus op Netflix te zien.