Jane the Virgin en Zoo komen naar Netflix

Jane the Virgin en Zoo komen naar Netflix

De televisieseries Jane the Virgin en Zoo komen naar Netflix! Netflix heeft bekendgemaakt dat het een deal heeft weten te sluiten met de netwerken The CW en CBS over het streamen van deze twee populaire series. Maar waar gaan ze dan over, horen we jullie al vragen? 

Jane the Virgin op Netflix

De televisieserie Jane the Virgin is een populaire The CW serie die exclusief te streamen zal zijn op Netflix. Aan het Amerikaanse aanbod zal de serie volgende week worden toegevoegd, wij moeten nog even een paar maanden wachten. In Jane the Virgin staan de religieuze latina Jane Villanueva (Gina Rodriguez) en haar belofte aan haar oma om haar maagdelijkheid als iets heiligs te zien, centraal. Nu is ze 23 jaar en heeft ze een vriendje (Brett Dier) en is ze nog steeds maagd, vandaar de titel van de serie Jane the Virgin. Ze zegt hem dat ze wil wachten met het hebben van seks tot ze getrouwd zijn. Maar dan gebeuren er een aantal gekke dingen: zo wordt ze per ongeluk artificieel bevrucht bij een controleafspraak met haar gynaecoloog en alsof dat nog niet mal genoeg is, blijkt het zaad ook nog eens afkomstig van de jongen die haar ooit als eerste zoende. Oei!

Actrice Gina Rodriguez won voor haar rol als Jane begin dit jaar trouwens een Golden Globe voor Beste Actrice in de categorie Televisieserie (komedie of musical). Op het eerste gezicht is dit, denken wij, een serie voor (vrouwelijke?) liefhebbers van een serie als Gossip Girl, maar wie weet is het ook wel leuk voor mannen. Zijn er al mensen die de serie kennen en ons iets meer kunnen vertellen? Laat dan vooral even een comment achter hieronder!

Zoo op Netflix

De tweede serie die exclusief op Netflix te zien zal zijn, is sciencefiction dramaserie Zoo. Inmiddels staat Zoo in het Amerikaanse Netflix aanbod en zal de serie de komende maanden ook aan het Netflix aanbod Nederland worden toegevoegd. In deze serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Patterson, onderzoekt een jonge wetenschapper waarom allerlei dieren opeens aanvallen plegen op mensen. Onze planeet was in het begin natuurlijk van de dieren en nu besluiten ze terug te slaan. Dit klinkt inderdaad als het plot uit Animal Farm (1945) van George Orwell waarin de diertjes besluiten om de boerderij over te nemen. Dit lijkt ons echt zo’n cultserie waarbij je alles maar gewoon over je heen moet laten komen, zonder al te veel na te denken, uiteraard ook wel eens fijn.

Exacte data

Jane the Virgin en Zoo komen naar Netflix, dat is dus bekendgemaakt, maar de exacte data wanneer de twee releases aan het Nederlandse Netflix aanbod worden toegevoegd, is nog niet bekend, maar dit zal eind 2015 en uiterlijk begin 2016 zijn. Zodra we meer weten, zullen we dat direct laten weten. Dus schrijf je hieronder in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en/of like onze Facebookpagina; dan weet je direct wanneer je Jane the Virgin en Zoo op Netflix kunt gaan kijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.