Jane the Virgin (seizoen 5) datum wanneer op netflix

Jane the Virgin (seizoen 5) heeft een datum!

Het is eindelijk bekend vanaf wanneer we naar Jane the Virgin (seizoen 5) kunnen gaan kijken! Het werd eens tijd, maar we zijn er niet minder blij om.

Waar ging de serie ook alweer over?

Maar eerst eventjes in het kort waar de serie ook alweer over ging. Het is misschien al zo lang geleden dat je hebt gekeken … In Jane the Virgin draait het om de religieuze latina Jane Villanueva (Gina Rodriguez). Ze heeft haar oma beloofd om pas na haar huwelijk aan seks te beginnen.

In het begin van de serie is ze 23 jaar en nog steeds maagd. Het is haar tot nu toe dus gelukt om de belofte aan haar oma te houden. Ze heeft wel een vriendje, maar hij heeft dus ‘pech’.

Maar dan gebeuren er opeens enkele bizarre gebeurtenissen. Zo wordt ze, zonder seks te hebben gehad, artificieel bevrucht bij een afspraak met haar gynaecoloog en alsof dat niet gek genoeg is, blijkt de eigenaar van het sperma de jongen te zijn met wie Jane ooit haar eerste zoen had. Het zal je maar gebeuren.

Maagd Jane met haar laptop. Bron: Jane the Virgin/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Datum voor Jane the Virgin (seizoen 5)

Elk seizoen van Jane the Virgin heeft een prima niveau. Dat is bij sommige series weleens anders. Jane the Virgin (seizoen 5) zal vanaf 27 september volledig op Netflix verschijnen.

In het vierde seizoen gebeurde er een hoop. Zo trouwde Jane, maar er gebeurde wel iets traumatisch met betrekking tot haar man. We verklappen niet met wie ze trouwde. En Jane had voor het eerst seks! Joehoe.

We zijn benieuwd hoe de makers het vijfde seizoen van Jane the Virgin hebben vormgegeven en hoe ze een einde breien aan deze populaire serie. Het is namelijk het laatste seizoen. Dus ga de 27e kijken en laat ons dan zeker even weten via Facebook of Instagram wat je van dit seizoen vond!