despicable me 2 animatie op Netflix Nederland

Kijktips op Netflix (week 11, 2019)

Het is maar weer goed dat we Netflix hebben in ons leven, want als we naar buiten kijken en al die regen en wind zien, worden we niet vrolijk. Om ons toch weer door de week te slepen, heeft Netflix natuurlijk weer het een en ander aan het aanbod toegevoegd. En dat zullen we hier weer bespreken. En er zit gelukkig weer wat bij waarvan ons humeur opknapt. Welke titels dat zijn, lees je hier in het overzicht met kijktips op Netflix (week 11, 2019)!

Queer Eye seizoen 3

Als er 5 mannen op deze aardbol zijn die ons humeur ten goede komen, zijn het de helden van Queer Eye wel. Daarom zijn we zo blij dat deze week Queer Eye seizoen 3 op Netflix is verschenen. In een nieuwe reeks afleveringen krijgen we weer een heerlijke portie Fab 5 voor onze kiezen.

Gewapend met kennis, humor, stijl en empathie, gaan Bobby, Tan, Jonathan, Karamo en Anthoni op pad om Amerikanen, die wel een touch-up kunnen gebruiken in hun leven, te helpen.

Met een knipbeurt van de flamboyante Jonathan, wijze kooklessen van Anthoni, een inspirerende peptalk van Karamo en een upgrade van de kledingkast door Tan, krijgen de deelnemers een boel nieuwe inspiratie om hun leven een nieuwe wending te geven.

En dat gaat natuurlijk gepaard met een lach en een traan. Bekijk hieronder de trailer en zet daarna snel Netflix aan om te genieten van Queer Eye seizoen 3! Doen hoor!

Despicable Me + Despicable Me 2 (a.k.a. Verschrikkelijke Ikke)

Netflix gaat deze week lekker door met het toevoegen van vrolijke feelgoodtitels. Want deze week zijn ook Despicable Me en zijn opvolger Despicable Me 2 in de Netflix-collectie verschenen. En wie wordt er nu niet vrolijk van Gru en zijn Minions? Wij wel in ieder geval.

Despicable Me

In Despicable Me gaat Gru op jacht naar de titel van grootste superschurk ter wereld. Zijn grote concurrent Vector heeft notabene een piramide gestolen, dus om de grootste schurk te worden, zal Gru dit moeten overtreffen. Hij zet zijn zinnen op het stelen van de maan! Hij hoopt hierbij gebruik te kunnen maken van zijn leger van Minions, en de hulp van de meisjes Margo, Edith en Agnes, die hij voor deze missie adopteert. Maar kun je wel de grootste schurk worden als je meer en meer om de meisjes gaat geven en je je bijna profileert als een heuse vader?

Despicable Me 2

In Despicable Me 2 gaat het avontuur van Gru en de meiden verder, wanneer Gru gevraagd wordt om in een undercoveroperatie achter een schurk aan te zitten. Hij krijgt hierbij de hulp van agente Lucy, die behoorlijk indruk maakt op Gru. Weet hij hierdoor de focus wel te behouden? Je zult in Despicable Me 2 weer genieten van een knotsgek avontuur van Gru, Lucy, de meiden en natuurlijk de gekke gele Minions!

Arrested Development (seizoen 5) – deel 2

Vanaf deze week kunnen we op Netflix Nederland ook kijken naar het tweede deel van Arrested Development (seizoen 5). Dus vanaf nu staan alle 16 afleveringen van dit nieuwe seizoen op Netflix. Vet.

Zoals je misschien al eens eerder bij ons hebt gelezen: wij zijn grote fans van Arrested Development en daarom zijn we maar wat blij dat het vijfde seizoen van deze intelligente komedieserie vanaf deze week op Netflix is te zien.

Hoe zal het nu weer gaan met de rijke, markante, narcistische, egoïstische doch hilarische Bluth familie? We gokken dat er weer een hoop absurde dingen gebeuren. Het vijfde seizoen begint waar het vierde seizoen ophield en draait verder om de verdwijning van Lucille Austero (Lucille 2).

Kijktips op Netflix (week 11, 2019) arrested development seizoen 5
George-Michael Bluth (Michael Cera ). Bron: Arrested Development / Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Kijktips op Netflix (week 11, 2019)

Tot zover onze kijktips op Netflix (week 11, 2019). De rest van de nieuw titels vind je in de tabel hieronder. Welke vind jij het leukst? Laat het ons weten via Facebook en schrijf je daarna gelijk in voor de nieuwsbrief, dan blijf je altijd up-to-date.

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 A Dog’s Purpose Avontuur, Drama 2017 7.0
2 And So It Goes Komedie 2014 5.8
3 Arrested Development (5 seizoenen) Komedie 2019 8.9
4 Black Lightning (1 seizoen + 14 afleveringen seizoen 2) Actie, Sci-Fi 2019 6.4
5 Blair Witch Horror, Thriller 2016 5.0
6 Bridesmaids Komedie 2011 6.8
7 Chief Daddy Komedie 2018 -
8 De Ster Animatie, Avontuur 2017 6.1
9 Despicable Me Animatie, Komedie 2010 7.7
10 Despicable Me 2 Animatie, Komedie 2013 7.4
Titel Genre Jaar iMDB