I Was Feeling Epic The Vampire Diaries seizoen 8 Kijktips op Netflix (week 22, 2018)

Kijktips op Netflix (week 22, 2018)

Hoi, we hebben hier alle kijktips op Netflix (week 22, 2018) voor je in een artikel gestopt. En onderaan het stuk zie je de tabel met álle nieuwe films en series op Netflix. Like ook zeker onze Facebookpagina en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dit vinden zowel zij als wij erg prettig. 

New Girl (seizoen 6)

Dat we fan zijn van de komedieserie New Girl is volgens ons geen geheim meer. Ruim 2,5 jaar geleden schreven we al eens een artikel met 10 redenen waarom je New Girl zou moeten kijken. We go dus way back, zoals ze dat in goed Amerikaans zeggen. En sinds deze week staat New Girl seizoen 6 op Netflix en dus zullen we onze de komende week weer even goed vermaken.

Zoals je misschien weet gaat New Girl over een vriendengroep die ook samen in een prachtige loft woont. Hoofdpersoon is Jess (Zooey Deschanel) die een beetje een goofball speelt en haar huisgenoten Nick (Jack Johnson), Winston (Lamorne Morris) en onze favoriet Schmidt (Max Greenfeld).

Ze hebben allemaal hun eigen vreemde karakter, maar het past toch wonderwel bij elkaar. Zo is nick een weinig ambitieuze barman, heeft Winston professioneel basketbal gespeeld in Letland en is Schmidt een Joodse metroseksueel die een erg hoge pet van zichzelf op heeft, maar wel altijd met de meest grappige uitspraken komt.

In New Girl seizoen 6 keert Nick terug van zijn uitje naar New Orleans, gaat Schmidt op huizenjacht, heeft Jess gevoelens die ze niet wil hebben en gaat Winston misschien wel trouwen.

De serie is inmiddels langzaam een beetje aan het teruglopen qua kwaliteit, maar wat wil je als je al zo lang bestaat. Maar er zitten vaak nog genoeg leuke momenten in afleveringen om het vermakelijk te houden. Dan moet je maar even door de minpunten, de inconsistentie en de terugkomende onderwerpen bijvoorbeeld, heen kijken. De promo van New Girl seizoen 6 zie je hieronder.

The Americans (seizoen 5)

Deze week is ook The Americans seizoen 5 op ons aller Netflix gekomen. De laatste aflevering van het zesde seizoen van deze veelgeprezen en sfeervolle serie is een paar dagen geleden op de Amerikaanse tv uitgezonden en daarmee kwam ook direct een einde aan de serie. Want het zesde seizoen is direct het laatste. Maar daar hoeven wij nog niet aan te denken, want het vijfde seizoen staat sinds deze week dus pas op Netflix.

The Americans is gesitueerd in de jaren ’80 ten tijden van de Koude Oorlog. Sowieso een erg interessante tijd, met een continu gevoel van dreiging, (dubbel)spionnen bij de vleet, politieke spelletjes, counter-intelligence en meer.

We volgen de Russische KGB agenten Nadezhda en Mischa die nu door het leven gaan als Elizabeth en Philip. Ze zijn ooit getraind in Rusland en op dit moment wonen ze als liefdeskoppel in de VS. Daar moeten ze zoveel mogelijk informatie zien prijs te maken om die door te spelen naar Rusland. Op deze manier kan dat land dat misschien weer gebruiken om een voordeel te halen in hun strijd met de VS.

Hun dubbel leven is ontzettend fijn om te zien en zit boordevol spanning. Want overdag werken ze gewoon als reisagenten, maar als de nacht valt, kan hun spionnenwerk beginnen. Als ze vervolgens ook nog eens kinderen krijgen, in Amerika geboren en dus gewoon Amerikaans, dan wordt alles nog eens extra moeilijk, want hoe vertel je je kinderen wie je echt bent? Of doe je dat gewoon helemaal niet en leef je vervolgens continu in een leugen?

Het wat een tijd waarin niemand iemand vertrouwde en niet zonder reden, want de (dubbel)spionnen waren niet op een hand te tellen. De echte verhalen uit die tijd lezen dan ook als een spannende roman. Als je hier benieuwd naar bent, dan raden we je het boek The KGB in Europe and the West erg aan, over het onwaarschijnlijke en waargebeurde leven van dubbelspion Vasili Mitrokhin.

De trailer van The Americans seizoen 5, dat sinds afgelopen week op Netflix staat, kan je trouwens hieronder bekijken. En daarna moet je de serie maar snap aanzetten, want het is echt onwijs goed, spannend en mooi gemaakt.

The Vampire Diaries (seizoen 8)

Nou, de popcorn kan weer op of onder de tafel gezet worden. Deze week verscheen namelijk het achtste en laatste seizoen van The Vampire Diaries op Netflix. Dus we kunnen ons weer opmaken voor nieuwe vampierenavonturen. Maar daarna gaat het echt een tranentrekkende afsluiter worden.

In de voorgaande seizoenen werden de levens van Elena, broer Jeremy en ook Damon en Stefan Salvatore gevolgd, die in het mysterieuze stadje Mystic Falls in Virginia wonen. Er ontstaat gaande weg een opmerkelijke driehoeksverhouding tussen Elena, Damon en Stefan. Ohja, een klein detail: Damon en Stefan zijn vampieren en sleuren Elena hiermee de wereld van het bovennatuurlijke in. Het zal je maar gebeuren…

In seizoen 7 was de populaire actrice Nina Dobrev niet te zien omdat ze zich wilde focussen op andere projecten, maar in de allerlaatste aflevering ooit, met de titel I was Feeling Epic, komt ze toch even om te fysiek hoek kijken.

Showrunner Julie Plec verklaarde dat ze als makers van de serie enorm hebben moeten huilen toen ze het perfecte einde van de serie bedachten. Of dat ook het geval gaat zijn bij jou als kijker, kun je maar op één manier te weten komenm en dat is door snel seizoen 8 aan te zetten. Houd er in ieder geval wel zakdoekjes/tissues/servetten/toiletpapier bij de hand, want we weten uit eigen ervaring dat afsluitende seizoenen van series altijd extra emotioneel zijn om te kijken!

En wil je eerst nog even in de stemming komen voordat je The Vampire Diaries seizoen 8 op Netflix aanzet? Bekijk dan hieronder alvast de trailer van dit achtste seizoen.

https://www.youtube.com/watch?v=zAa_RgTeO7g

Arrested Development (seizoen 5)

En dan gaan we door naar het fantastische Arrested Development, want het vijfde seizoen staat sinds deze week op Netflix. We schreven er een tijdje terug al een artikel over. Dus als je daar benieuwd naar bent, moet je die maar even HIER lezen.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om dit artikel af te schrijven en vervolgens het hele weekend naar Arrested Development seizoen 5 te gaan kijken op Netflix. De trailer van het vijfde seizoen vind als je deze zin afleest.

https://www.youtube.com/watch?v=XyYjHNgLWjQ

Kijktips op Netflix (week 22, 2018)

Dit waren ze weer hoor, onze kijktips op Netflix (week 22, 2018). We zijn in ieder geval tevreden met de vangst. Alle visjes die we niet hebben opgenoemd, zie je in de tabel hieronder. Tevens willen we je attenderen op onze binnenkort op Netflix en Netflix aanbod NL pagina’s, waarop respectievelijk alle titels die snel op Netflix komen en alle titels die nu al op Netflix staan te zien zijn in handige tabellen.

Een fijn weekend en hopelijk tot snel.


wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 The Vampire Diaries (8 seizoenen) Drama, Fantasie 2018 7.8
2 Pound of Flesh Actie 2015 5.2
3 Tokarev Actie 2014 5.0
4 I Am Wrath Actie 2016 5.3
5 Dead Snow 2: Red vs. Dead Komedie 2014 6.9
6 The Colony Actie 2013 5.3
7 Sabotage Actie 2014 5.7
8 Tekken Actie 2010 5.8
9 Teach Me Love Komedie 2014 5.7
10 Meet the Blacks Komedie 2016 6.3
Titel Genre Jaar iMDB