wind river Kijktips op Netflix (week 22, 2020)

Kijktips op Netflix (week 22, 2020)

De zomer lijkt nu dan toch echt stilletjes aan te beginnen. En dat is natuurlijk bijzonder goed nieuws. Maar we hebben meer goed nieuws: er kwamen de afgelopen week namelijk weer een aantal leuke nieuwe dingen op Netflix. Onze tips lees je in dit artikel. Oh, en onderaan vind je uiteraard de tabel met ALLE nieuwe toevoegingen.

Space Force (seizoen 1)

Een aantal weken geleden schreven we al over de komedieserie Space Force en sinds deze week staat het eerste seizoen ook echt op Netflix. En het valt niet tegen.

In Space Force, een nieuwe Netflix Original, draait het om groepje lui die samen een nieuwe tak binnen het Amerikaanse leger moeten vormen. De naam van deze groep is Space Force. 

De leiding over dit groepje ongeregeld komt in handen van piloot Mark R. Naird (een lekkere rol Steve Carell). Hij moet hiervoor naar een legerbasis in Colorado verhuizen. Zijn vrouw Maggie (Lisa Kudrow), die zichzelf alweer 20 jaar wegcijfert voor de carrière van haar man, gaat met hem mee. 

De groep moet er voor gaan zorgen dat er weer Amerikanen op de maan gaan landen om op deze manier de wereld te laten zien dat zij nog steeds de dominante ruimtepartij zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=l4mY2asIjWk

Modern Family (10 seizoenen)

Sinds deze week kunnen we op Netflix genieten van seizoen 9 en 10 van Modern Family. Deze populaire komedieserie is inmiddels tot een einde gekomen met het uitzenden van het 11e seizoen. Maar gelukkig kunnen we dus alles terugkijken op Netflix.

In Modern Family volgen we drie gezinnen. Hoofd van de familie is Jay Pritchett (Ed O’Neill). Hij heeft samen met de mooi Gloria (Sofia Vergara) een jonge, sexy, Latina aan de haak geslagen. Maar samen met zijn ex-vrouw kreeg hij ook twee kinderen, namelijk Claire (Julie Bowen) en Mitchell (Jesse Tyler Ferguson)

Ook hun gezinnen volgen we in de deze bekroonde komedieserie. Samenvattend: ze gaan vrij chaos met elkaar om, maar dit zorgt wel vaak voor zeer komische scenes. Dat Modern Family is opgenomen als een mockumentary, de neppe documentairestijl die je zou kunnen kennen van The Office, voegt nog eens extra lepeltje jus aan het geheel. Het werkt.

In het negende en tiende seizoen beleven ze weer allerlei avonturen. Zo wordt er een vakantie geboekt om met z’n allen naar een zonsverduistering te kijken, zijn Jay en Gloria 10 jaar getrouwd, wordt Phil opgenomen in het ziekenhuis vanwege buikklachten, introduceert Haley haar slimme vriendje Dr. Arvin Fennerman aan de familie en nog veel meer.

Wind River

We sluiten dit overzichtje af met de film Wind River, een heerlijke, mysterieuze en spannende thriller die zich afspeelt in Wyoming en om preciezer te zijn: in een indianenreservaat.

De hoofdrol is voor een jonge FBI-agente Janne Banner, gespeeld door de charmante Elizabeth Olsen, die bij een moordzaak samen moet werken met de doorgewinterde Cory Lambert (Jeremy Renner).

Het meisje in deze zaak is vermoord op een afgelegen indianenreservaat. Het wordt allemaal nogal mysterieus, bloed spannend en verwarrend. Tel daar het verlaten en ijzingwekkende landschap en een sterke cast bij op en je krijgt Wind River, een film die je gezien moet hebben.

Kijktips op Netflix (week 22, 2020)

Dit waren al onze kijktips op Netflix (week 22, 2020). Misschien zit er iets voor je tussen. Voeg deze titel(s) dan zeker toe aan je watchlist. Op deze manier heb je altijd iets te kijken, ook als je eventjes geen inspiratie hebt.

Vergeet ons ook niet te volgen via Facebook, Instagram en via de nieuwsbrief! Oké, dat was het weer. We sluiten af met de tabel waarin alle nieuwe films en series staan die de afgelopen 7 dagen op Netflix Nederland zijn gekomen.

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 Betaal (1 seizoen) Actie, Horror 2020 5.5
2 DC Legends of Tomorrow (4 seizoenen + 14 afleveringen seizoen 5) Actie 2020 7.0
3 Dorohedoro (1 seizoen) Anime, Actie 2020 8.2
4 Hannah Gadsby: Douglas Cabaret 2020 -
5 Jeffrey Epstein: Filthy Rich (1 seizoen) Documentaire 2020 7,2
6 Kenny Sebastian: Most Interesting Person in the Room Cabaret 2020 6.5
7 La Corazonada Misdaad, Thriller 2020 5.4
8 Midway Actie, Avontuur 2019 6.7
9 Modern Family (10 seizoenen) Komedie 2019 8,4
10 Patriot Act with Hasan Minhaj (5 seizoenen + 2 afleveringen van seizoen 6) Talkshow, Komedie 2020 8.2
Titel Genre Jaar iMDB