Kijktips op Netflix (week 23, 2018) staircase tip

Kijktips op Netflix (week 23, 2018)

Hola, daar zijn we weer. Ditmaal met onze kijktips op Netflix (week 23, 2018). Zoals elke week pikken we een paar titels uit de nieuwe titels op Netflix en bespreken we deze. En onderaan dit artikel vind je uiteraard de tabel met ALLE nieuwe titels op Netflix. Dus lees dit stuk even door en misschien kan je daarna weer wat nieuwe dingen aan je kijklijst op Netflix toevoegen. 

Sense8: Amor Vincit Omnia

Zoals je misschien al weet door ons artikel van een paar weken terug, zou er nog één film worden gemaakt om de Netflix Original Sense8 mee af te sluiten. Dit werd besloten nadat fans hevig in opstand kwamen nadat bekend werd dat het tweede seizoen het einde van de serie was. Dit kon toch niet te boedeling zijn?

En dus sloten de schrijvers zich op in hun schrijfhok om te werken aan een passend einde van de serie. Een heel seizoen zat er niet in, maar een afsluitende film was toch wel een mogelijkheid? En wat blijkt? Dat is zo. Want sinds deze week is deze nieuwe en afsluitende 2,5 durende aflevering/film te zien op Netflix. Ze hebben deze Amor Vincit Omnia genoemd, vernoemd naar het bekende schilderij van Caravaggio.

In deze laatste film/aflevering volgen we de 8 hoofdpersonen met speciale krachten tijdens hun laatste gevecht om het voortbestaan van hen te garanderen. En om eindelijk eens af te rekenen met hun grote vijanden. Gaat het ze lukken? We gokken, afgaande op de titel, dat de liefde vast gaat overwinnen. Of is de titel misleidend?

We zijn benieuwd of en zo ja hoe de makers erin zijn geslaagd om deze populaire serie een goed einde te geven. Een einde die de serie toch wel verdient. Wil je eerst even de trailer checken voordat je gaat kijken? Dan is het vandaag vast je geluksdag, want die kan je hieronder bekijken. Je hoeft alleen maar even deze zin af te lezen en dan vind je de trailer van Amor Vincit Omnia, zoals de laatste aflevering van Sense8 heet.

https://www.youtube.com/watch?v=PHNo7HqmGyQ

The Staircase

Dan als de wiedeweerga door met de volgende kijktip op Netflix: The Staircase. In deze documentaireserie zien we het bizarre verhaal van schrijver en columnist Michael Peterson. Op 9 december 2001 vindt hij zijn vrouw Kathleen onderaan de trap met zeer ernstige verwondingen. In paniek belt hij alarmdiensten op om te vertellen dat zijn vrouw een ongeluk heeft gehad. Maar het mag niet baten, want ze sterft.

Al snel komen daarna de verdachtmakingen op hem te liggen. Volgens het OM bracht Peterson zijn vrouw zelf om het leven om haar vervolgens van de trap te duwen zodat het een ongeluk leek. Het letsel en de verwondingen kwamen namelijk niet overeen komen met de schade die je krijgt als je van een trap af valt.

Hij wordt uiteindelijk schuldig bevonden, maar zijn kinderen blijven als een blok achter hem staan. Hun vader zou nooit tot zoiets in staat zijn. Toch? Of is dat helemaal niet het doel van The Staircase; het uitvinden of de man schuldig is of niet?

The Staircase op Netflix is in ieder geval een bloedspannende thriller die een buitengewoon kijkje in de keuken geeft van grote moordzaken in de VS. Het is een unieke kans om dingen te zien die normaal gesproken verborgen blijven. Je krijgt bijvoorbeeld beelden te zien vanuit de rechtbank, maar ook van achter de schermen, van de advocaten, van de kinderen van Peterson en van Peterson zelf als hij praat over de gang van zaken.

Wij trekken even onze gevangenispakken aan, pakken er een zak Hamka’s bij en gaan ons de komende 13 x 45 minuten vermaken, vergapen en fascineren met The Staircase op Netflix. We horen wel wat jullie er van vinden op onze Facebookpagina. Oh, en de trailer van The Staircase zie je hieronder.

Martha Bakes

Zijn er dan nooit genoeg bakprogramma’s, horen we jullie al schreeuwen? Nou, blijkbaar niet. Want je kan nu gaan kijken naar Martha Bakes op Netflix. En wij vinden het allemaal prima. In de serie Martha Bakes volgen we legende Martha Stewart op haar tocht om de lekkerste baksels te maken. En omdat ze de beroerdste niet is, neemt ze ons bij de hand, en geeft ze ons tips and tricks en recepten, zodat we op een dag misschien net zo goed worden als zij.

Check Martha krachtig malen dan op 0.06 min. in onderstaand filmpje. Als dat je niet over de streept trekt om zelf te gaan bakken en om naar Martha Bakes te gaan kijken op Netflix, dan geven wij het op hoor.

https://www.youtube.com/watch?v=TbQAoYWbYBE

Kijktips op Netflix (week 23, 2018)

Dit waren onze kijktips op Netflix (week 23, 2018). Jammer genoeg kwamen er de afgelopen week niet zo heel veel nieuwe titels bij, dus we konden niet uit heel veel dingen kiezen. Maar hopelijk zit er toch iets voor je bij. Zo niet? Check dan onderstaande tabel met ALLE nieuwe films/series op Netflix.

Vergeet natuurlijk ook niet onze Facebookpagina met meer dan 16.000 likes te liken en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. En onze Netflix Aanbod en Binnenkort op Netflix pagina’s zijn ook nog steeds tot je dienst.

Een goed en welgevallig weekend iedereen!

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 Sausage Party Komedie 2016 6.2
2 Alex Strangelove Komedie 2018 5.9
3 Ali's Wedding Komedie, Romantiek 2018 6.6
4 Franco Escamilla Por La Anécdota Cabaret 2018 7.2
5 Inside the World's Toughest Prisons (1 seizoen) Documentaire 2016 6.5
6 Marcella (2 seizoenen) Misdaad, Mysterie 2018 7.4
7 Sense8 (2 seizoenen + Kerstspecial + Amor Vincit Omnia) Mysterie, Sci-Fi 2018 8.4
8 The Hollow (1 seizoen) Animatie, Drama 2018 8.0
9 The Staircase (1 seizoen) Documentaire, Misdaad 2018 8.2
10 Treehouse Detectives (1 seizoen) Animatie, Kinderserie 2018 -
Titel Genre Jaar iMDB