Kijktips op Netflix (week 24, 2018) queer eye seizoen 2

Kijktips op Netflix (week 24, 2018)

Ha beste Netflix-fans. Het weekend is er weer en dat betekent dat we weer terugblikken op wat er afgelopen week aan het aanbod van Netflix is bijgekomen. Deze week is het WK voetbal in Rusland begonnen, dus misschien heb je wel helemaal geen tijd om te Netflixen. Maar misschien kan al dat voetbal je even gestolen worden en ben je op zoek naar wat afleiding. Je bent hier dan aan het goede adres! Er zijn namelijk weer nieuwe titels aan het aanbod toegevoegd en hieronder lees je natuurlijk welke dat zijn. 

Queer Eye seizoen 2

We trappen de week af met een vrolijke noot, want onze favoriete homoseksuele lifestyle-experts zijn weer terug in Georgia om hun ongezouten mening te ventileren op het gebied van mode, interieur, eten, cultuur en mindset. De fab 5 a.k.a. Tan, Jonathan, Anthoni, Karamo en Bobby, werpen zich in elke aflevering in het leven van een Amerikaan die wel hulp kan gebruiken op dit gebied.

Of het nou gaat om een homoseksueel die moeite heeft met uit de kast komen, een brandweerman wiens huwelijk in het slot zit of in Queer Eye seizoen 2 zelfs een Afr0-Amerikaanse vrouw (het eerste seizoen werden er alleen mannen geholpen)… geen klus is te gek voor deze gang.

Met een knipbeurt van de flamboyante Jonathan, wijze kooklessen van Anthoni, een inspirerende peptalk van Karamo en een upgrade van de kledingkast door Tan, krijgen de deelnemers een boel nieuwe inspiratie om hun leven een nieuwe wending te geven. En dat gaat natuurlijk gepaard met een lach en een traan. Dit klinkt misschien cliché, maar de mannen komen onwijs oprecht en aardig over en ook de kandidaten zijn allemaal erg leuk, dit zorgt ervoor dat de show ver boven gelijksoortige make-over programma’s uitstijgt.

Er staan vanaf deze week 8 nieuwe afleveringen van Queer Eye voor je klaar. Dus ga die vooral even kijken. Als promotie gingen de mannen trouwens langs bij het Netflix kantoor om daar iemand een make-over te geven. Dit item kan je hieronder bekijken.

The Ranch

En van de rode heuvels van Georgia gaan we door naar Colorado, waar ons een nieuw seizoen van The Ranch te wachten staat. Hier runt de familie Bennett een ranch en daarbij krijgen ze de hulp van hun zoon Colt (Ashton Kutcher), die na een mislukte football-carriere besluit terug naar huis te komen. Zijn broer Rooster, gescheiden ouders en zijn verloofde Abby dartelen ook rond op de ranch.

Ze proberen te boel draaiende te houden, maar zoals het wel vaker gaat in series, krijgen ze nogal eens problemen onderweg. Ook gaat het onderling er wel eens heftig aan toe, maar dan drinken ze als echte ranch-eigenaren hun problemen gewoon lekker weg. Makkelijk, toch?

The Ranch gaat in het eerste deel van het derde seizoen verder waar ze gebleven waren, al is er dit seizoen qua cast een belangrijke wijziging gekomen. Danny Masterson, die in de huid van Rooster kroop, is door de serie ontslagen nadat enkele dames hem van een gewelddadige verkrachting beschuldigden. Heftig dus en voor de makers genoeg reden om Masterson eruit te knikkeren. Hij heeft nog wel zijn finale aflevering gemaakt en deze is zit tussen de nieuwe afleveringen.

Daarentegen maakt acteur Dax Shepard zijn entree in de wereld van The Ranch, de acteur die Kutcher nog ongetwijfeld kent van zijn  Punk’d-tijd! De trailer van The Ranch deel 5 check je hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=a39-o86Yl08

Set it up

We besluiten de week met de luchtige romantische komedie Set it up, een film die zijn premiere deze week op Netflix kende. Centraal staan Charlie (Glen Powell) en Harper (Zoey Deutch), twee jonge hardwerkende mensen uit New York die ter aller tijden voor hun bazen (Taye Diggs en Lucy Liu) klaar moeten staan.

Het kost nogal wat bloed, traantjes en transpiratie, dus ze besluiten om een plan te verzinnen om deze situatie wat te verlichten. Het plan wordt om hun bazen gewoon aan elkaar te koppelen, zodat ze niet constant in een harde werkmodus zitten, maar ook wat romantische luchtigheid in hun leven krijgen. Gaat het lukken en raken Charlie en Harper er zelf niet te diep in betrokken?

Set it up is een prima rom-kom film waar zeker behoorlijk wat liefhebbers voor te vinden zijn. Gewoon lekker mee gluren naar een romantisch verhaal, zonder te veel poespas, dat moet het zeker goed doen deze zomer. Luchtig aanradertje tijdens de warme zomerdagen dus. Bekijk hier alvast de trailer van Set it up op Netflix!

Kijktips op Netflix (week 24, 2018)

Jeetje, dit waren ze alweer, onze kijktips op Netflix (week 24, 2018). Er kwamen niet superveel nieuwe titels op, maar we hebben toch geprobeerd er een paar voor je uit te kiezen. Deze tips kan je dus hierboven vinden. Alle andere titels die nieuw zijn deze week, zie je in de tabel onderaan het artikel. Een goede zondag iedereen!

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 True Magische Vrienden (1 seizoen) Animatie, Kinderserie 2018 -
2 True Wondere Wensen (1 seizoen) Animatie, Kinderserie 2018 -
3 Voltron: Legendary Defender (6 seizoenen) Animatie, Avontuur 2018 8.4
4 Queer Eye (2 seizoenen) Reality 2018 8.7
5 The Ranch (5 delen) Komedie 2016 7.5
6 Beirut Drama 2018 6.5
7 Set It Up Komedie 2018 -
8 La Enfermedad Del Domingo Drama 2017 7.3
9 Maktub Komedie 2018 -
10 The Last Hour Drama 2017 -
Titel Genre Jaar iMDB