Kijktips op Netflix (week 25, 2020) the sinner seizoen 3 netflix

Kijktips op Netflix (week 25, 2020)

Wil je weten wat er deze week allemaal op Netflix is gekomen? Check dan de tabel onderaan dit artikel. Wil je weten wat onze kijktips zijn uit deze nieuwe toevoegingen? Dan is de rest van het onderstaande artikel iets voor jou.

The Sinner (seizoen 3)

De grootste nieuwe toevoeging aan het Netflix aanbod is waarschijnlijk het derde seizoen van de serie The Sinner. Hier werd al een hele tijd rijkhalzend naar uitgekeken en vanaf deze week kunenn we dan eindelijk naar seizoen 3 kijken.

In het eerste seizoen zagen we Cora Tannetti (Jessica Biel). Een moeder die zomaar vanuit het niets een moord pleegt op het strand. Maar waarom deed ze dit? Ze weet het zelf niet eens. Aan detective Harry Ambrose (Bill Pullman) om dit uit te zoeken.

In het tweede seizoen zien we deze detective nogmaals ten tonele verschijnen. Alleen ditmaal in een andere zaak. Ditmaal speelt het verhaal zich af in NY en draait het om een jongetje van 11 jaar die zijn ouders heeft vermoord.

The Sinner blijft een heerlijke serie, vol mysterie, spanning en een goed plot. Wij gaan The Sinner (seizoen 3) vanavond gelijk opzetten. Doen jullie mee? De trailer van dit derde seizoen kan je in ieder geval al hieronder checken. En ook ditmaal is Harry Ambrose van de partij.

Hugo

Een feelgood en prachtig gemaakte film van Martin Scorsese mogen we Hugo (2011) gerust noemen. De film speelt zich af in Parijs in het jaar 1931 en gaat over het weesje Hugo, een 11-jarige jongen die in de muren van een treinstation leeft.

Hij heeft niet veel spulletjes, maar gelukkig nog wel een aantal dingen die hem verbonden houdt aan zijn overleden vader en ex-klokkenmaker.

Als hij meneer Georges ontmoet, een wat oudere uitbater van de plaatselijke kiosk, belandt hij vervolgens in een mysterieus avontuur. Hij zal op zoek moeten naar antwoorden op vragen uit het verleden. En dat is soms best pijnlijk.

Hugo is hiermee een verrassende toevoeging aan het werk van regisseur Martin Scorsese, na films als Taxi DriverShutter Island, Goodfellas en laatst The Irishman. De film levert prachtige en sfeervolle plaatjes en brengt tegelijkertijd een mooi eerbetoon aan de Franse cinema.

Marcella (seizoen 3)

We willen dit overzicht met kijktips op Netflix (week 25, 2020) graag afsluiten met het vermelden van Marcella (seizoen 3). In deze mysterieuze misdaadserie draait het allemaal om hoofdpersoon Marcella Backland.

De serie speelt zich af in Londen. Marcella komt oorspronkelijk uit Scandinaviƫ, en de hele serie ademt ook deze Scandinavische thriller sfeer die we tegenwoordig zo goed kennen. Misschien omdat bedenker Hans Rosenfeldt ook ooit The Bridge heeft bedacht!

Ze werkt als vrouwelijke detective die allerlei moordzaken moet uitzoeken. Marcella was er even 12 jaar uit, om een familie te starten, maar als haar man haar verlaat, is ze opeens werkloos. Gelukkig kan ze weer aan de bak als detective, in dezelfde rol als daarvoor.

En vanaf deze week kunnen we dus naar Marcella (seizoen 3) op Netflix kijken. De trailer van de serie kan je hieronder bekijken.

Kijktips op Netflix (week 25, 2020)

Tot zover onze kijktips op Netflix (week 25, 2020). Heb je weer wat nieuw kijkvoer? We hopen het van harte. En anders kan je ook nog altijd onze oudere weekoverzichten doorspitten met tips. Dan heb je altijd iets te kijken.

En natuurlijk moet je ook niet vergeten ons te volgen via de nieuwsbrief, Facebook, en Instagram.

We sluiten, zoals we hebben beloofd in de inleiding, af met de tabel met alle dingen films en series op Netflix Nederland van de afgelopen 7 dagen. Dus neem even een kijkje en dan willen we je je alleen nog een fijne dag wensen. Tot snel!

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 A Whisker Away (a.k.a. Nakitai watashi wa neko wo kaburu) Anime, Romantiek 2020 6.9
2 Antz Animatie, Avontuur 1998 6.6
3 Babies (2 seizoenen) Documentaire 2020 7.0
4 Balle Perdue Actie, Thriller 2020 6.0
5 Brian Banks Drama 2018 7.1
6 Coisa Mais Linda (2 seizoenen) Drama, Romantiek 2020 7.9
7 Coronavirus, Explained (3 afleveringen) Documentaire 2020 7.7
8 Disclosure Documentaire 2020 6.7
9 Feel the Beat Komedie, Drama 2020 6.2
10 Floor is Lava (1 seizoen) Reality 2020 4.9
Titel Genre Jaar iMDB