KIJKTIPS OP NETFLIX (WEEK 25, 2022) avonturen van kuifje tintin intro

KIJKTIPS OP NETFLIX (WEEK 25, 2022)

Na het lezen van dit KIJKTIPS OP NETFLIX (WEEK 25, 2022) artikel weet jij precies wat er allemaal de moeite waard is op Netflix qua nieuwe titels. Dus zet je leesbrilletje even op en lees verder.

KIJKTIPS OP NETFLIX (WEEK 25, 2022) // tabel

Laten we maar beginnen met een overzicht (check tabel hieronder) met alle nieuwe toevoegingen. Daarna zullen we hier een paar uit halen, zodat je weet wat het meest de moeite waard is.

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 Angry Birds: Summer Madness (2 seizoenen) Animatie, Kinderserie 2022 -
2 Askin Kiyameti (a.k.a. Doom of Love) Drama, Romantiek 2022 4.8
3 Bruna Louise: Demoliçao Cabaret 2022 3.8
4 Civil: Ben Crump Documentaire, Biografie 2022 5.0
5 First Class (1 seizoen) Reality 2022 1.2
6 Glamour Girls Drama 2022 4.2
7 Herself Drama 2020 7.0
8 Hotel de Grote L Komedie, Drama 2017 6.5
9 Joel Kim Booster: Psychosexual Cabaret 2022 5.4
10 Krolowa (1 seizoen) Drama 2022 7.1
Titel Genre Jaar iMDB

De avonturen van Kuifje (seizoen 1)

We starten dit KIJKTIPS OP NETFLIX (WEEK 25, 2022) overzicht met een klassieker, althans, als je het ons vraagt: De avonturen van Kuifje (1991-1992). Deze serie hebben wij als kind echt verslonden en vonden wij super spannend.

In het Engels kwam de serie uit onder de titel The Adventures of Tintin en het verhaal is gebaseerd op de stripreeks van de Belgische striptekenaar en schrijver Hergé (a.k.a. Georges Prosper Remi Remi).

KIJKTIPS OP NETFLIX (WEEK 25, 2022) avonturen van kuifje tintin
De boot uit het eerste avontuur. Bron: De avonturen van Kuifje / Netflix

Centraal staat de jonge Kuifje, een ijverige reporter, en zijn trouwe hondje Bobbie. Om zijn verhalen te kunnen schrijven, reist hij de wereld over. Door zijn scherpe nieuwsneus weet hij altijd precies waar hij moet zijn.

Verwacht super spannende avonturen – zeker voor een kinderserie – met o.a. de volgende vrienden van Kuifje: Kapitein Haddock, Professor Zonnebloem en de niet zo goeie detectives Jansen en Jansen. 

KIJKTIPS OP NETFLIX (WEEK 25, 2022) avonturen van kuifje tintin zoeken
Van z’n zoekensteijn. Bron: De avonturen van Kuifje / Netflix

In het eerste seizoen komt Kuifje terecht in een stinkend zaakje met drugssmokkelaars, krijgt hij meer dan hij verwacht als hij een modelschip koopt, is er een piratenschat en moet hij een zaak oplossen met een vermoorde Chinese zakenman. 

Alle avonturen zijn dus ook voor volwassen leuk om te zien. Dat vinden wij in ieder geval. Daarnaast is De avonturen van Kuifje echt een kwaliteitsserie voor de jeugd zoals ze vandaag de dag niet meer gemaakt worden. 

Laat je kinderen dus zeker kijken en ervaar hoe tof zij het gaan vinden! Daar durven wij ons hand wel voor in le fuego te steken.

The Missing (seizoen 3)

Het derde seizoen van de spannende Frans/Engelse serie The Missing is vanaf deze week ook op Netflix te zien. Vette serie.

Het eerste seizoen van The Missing draaide om het oplossen van de verdwijning van een 4-jarig Frans jongetje. Het tweede seizoen om een mysterieuze verdwijningszaak van een jonge vrouw.

The Missing (seizoen 3) baptiste KIJKTIPS OP NETFLIX (WEEK 25, 2022)1478106390-12064192-low-res-the-missing-series-2-1
Rechercheur Baptiste lekker starend. Bron: The Missing / Netflix

In seizoen 3 van The Missing, ook uitgekomen onder de spin-off naam Baptiste – keert rechercheur Julien Baptiste terug op het toneel. 

Dit keer draait het om een geheimzinnige vermissingszaak in Amsterdam! Temidden van de rode lampjes en wulpse dames moet Julien Baptiste aan de slag om het mysterie van een verdwenen hoer op te lossen. 

The Missing (seizoen 3) baptiste KIJKTIPS OP NETFLIX (WEEK 25, 2022)Baptiste-1
Rechercheur Baptiste in het bos. Bron: The Missing / Netflix

Alle drie de seizoenen van The Missing zijn erg spannend en hebben genoeg body om van begin tot eind te boeien.

Kijken dus! De trailer van dit derde seizoen kan je hieronder bekijken. En daarna The Missing lekker op Netflix aanzetten, als je het ons vraagt.