Kijktips op Netflix (week 28, 2020) down to earth zac efron zee

Kijktips op Netflix (week 28, 2020)

Jongens en meisjes, we zijn aanbeland bij onze kijktips op Netflix (week 28, 2020). Dus zet je schrap, lees onderstaande weektips door en bekijk onderaan het artikel de tabel. Hierin staan alle nieuwe toevoegingen van de afgelopen week.

Down to Earth with Zac Efron (seizoen 1)

We beginnen met misschien een beetje een vreemde eend in de bijt: Down to Earth with Zac Efron. Als je denkt aan Zac Efron denk je misschien aan zijn rollen in High School Musical of in de twee Bad Neighbours films, maar de beste man is tot meer in staat en heeft meer dan alleen looks.

Dat blijkt in Down to Earth with Zac Efron, want samen met ‘welness-goeroe’ Darin Olien reist hij in 8 afleveringen van elk rond de 40 minuten de wereld over. Zo komt hij in IJsland, Frankrijk, Costa Rica, SardiniĆ«, Lima, Puerto Rico, Londen en Peru. Maar wat doet hij daar?

Hij praat met mensen, laat lokale (milieu) initiatieven zien en eet lekkere dingen. Allemaal om verschillende perspectieven te krijgen op grote vragen als: waar halen we onze energie vandaan, hoe gaan we om met de steeds groter wordende populatie, hoe kunnen we op een meer duurzame manier eten et cetera.

Zac Efron in bomberjack en met baard en pet. Bron: Down to Earth with Zac Efron / Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Wij moesten een beetje denken aan de reisprogramma’s van Anthony Bourdain en dat is natuurlijk goed nieuws. Dus ga kijken of het iets voor je is. De trailer van Down to Earth with Zac Efron vind je hieronder om eventjes op het gemakje te bekijken.

All Stars

Onze tweede tip van de week is All Stars. Waarschijnlijk ken je deze film van regisseur Jean van de Velde, vader van Yannick van o.a. Rundfunk, uit 1997 wel, maar het blijft een feelgoodfilm en dus moeten we hem even noemen.

In All Stars draait het allemaal om een voetbalteam van de club Switft Boys vol mensen die eigenlijk niet zo heel goed kunnen voetballen en winnen doen ze dus vrijwel niet. Maar dat maakt niks uit, want het gaat ze meer om de gezelligheid. Inmiddels spelen ze al zo lang samen dat het echt een vriendenteam is geworden.

In de film staat hun aankomende 500e wedstrijd centraal. Hier komt aanvoerder Bram (Danny de Munk) achter. Maar de rest heeft niet zoveel zin om alles te regelen voor dit speciale potje. Sterker nog, sommigen vinden het misschien zelfs tijd worden om helemaal te stoppen met voetbal.

Tel hier een heleboel zaken buiten het voetbal bij op, zoals opbloeiende liefdes, relaties die kapot dreigen te gaan, ziekte van familieleden, uit de kast komen en meer en je krijgt een lekker stoofpotje voor een onderhoudende film.

Twee jaar later werd van de All Stars film trouwens een serie gemaakt. Deze was van 1999 tot 2001 te zien op de VARA en die groeide misschien nog wel meer tot een succes uit dan de film. Hoe dan ook, All Stars blijft een leuk tussendoortje om te kijken. Dus doe hier je voordeel mee, met deze informatie. Of niet natuurlijk.

Kijktips op Netflix (week 28, 2020)

Dit waren onze weektips. Niet zoveel als je van ons gewend bent , maar het is even niet anders. De andere nieuwe titels, die je hieronder in de tabel kan zien staan, vonden we niet het uitlichten waard. Maar dit wil natuurlijk niet zeggen dat dit voor jou ook geldt, dus bekijk ze zeker even.

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 Aiyyaa Komedie 2012 4.3
2 All Stars Komedie, Sport 1997 7.2
3 Bombay Talies Drama 2013 6.8
4 Down to Earth with Zac Efron (1 seizoen) Documentaire 2020 7.8
5 Drishyam Misdaad, Mysterie 2015 8.2
6 Gat in die Muur Drama 2016 -
7 Hallo Ninja (3 seizoenen) Animatie, Avontuur 2020 7.4
8 Inkaar Drama 2013 6.0
9 Japan Sinks 2020 (1 seizoen) Anime, Avontuur 2020 7.2
10 Jim Jefferies: Intolerant Cabaret 2020 -
Titel Genre Jaar iMDB

En volg ons daarna via Instagram, de nieuwsbrief of Facebook. We schrijven namelijk elke week o.a. dit soort artikelen. Zo weet je altijd wat er nieuw is op Netflix en wat de moeite waard van het kijken.