Atypical (seizoen 4) Kijktips op Netflix (week 28, 2021)

Kijktips op Netflix (week 28, 2021)

Hoe is het ermee? Heb je weer eens geen idee wat er allemaal nieuw is op Netflix? Lees dan zeker dit ‘kijktips op Netflix (week 28, 2021)’ artikel door. We starten met de nieuwe-dingen-tabel en daarna komen onze weektips. Dus ga er lekker voor zitten en let’s go.

Kijktips op Netflix (week 28, 2021) // tabel

Zoals we in de beginalinea al aangaven, starten we ons overzicht met de tabel. In deze tabel staan de nieuwe toevoegingen aan het Netflix aanbod. Door de kolommen te sorteren en/of te filteren, vind je snel of er nog leuke dingen dingen bij zijn gekomen.

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 Atypical (4 seizoenen) Komedie, Drama 2021 8.4
2 Biohackers (2 seizoenen) Sci-Fi, Thriller 2021 6.5
3 Bon Bini Holland 2 Komedie 2018 5.5
4 Cannibal Apocalypse Horror, Thriller 1980 5.7
5 Cat People (1 seizoen) Documentaire 2021 7.0
6 Comment je suis devenu super-héros Actie, Avontuur 2020 6.0
7 Connors’ War Actie 2006 4.7
8 Daniël Arends – Carte Blanche Cabaret 2016 -
9 Daniël Arends: Blessuretijd Cabaret 2013 -
10 Daniël Arends: De Zachte Heelmeester Cabaret 2014 -
Titel Genre Jaar iMDB

Bovenstaande titels zijn dus alle nieuwe dingen op Netflix. Staat er iets voor je tussen? Ja? Voeg de titel(s) dan toen aan je watchlist. Nee? Laat ons je dan overhalen met onderstaande tips. We hebben deze gekozen uit alle nieuwe titels van de afgelopen zeven dagen.

Ronald Goedemondt + Daniël Arends (cabaret) op Netflix

We starten ons kijktips op Netflix (week 28, 2021)’ artikel met twee van onze favoriete Nederlandse cabaretiers, namelijk Ronald Goedemondt en Daniël Arends.

Van allebei staan sinds deze week drie nieuwe shows op Netflix. En dat is goed nieuws. Als je de mannen nog niet kent: Goedemondt zal bij je in de smaak vallen als je van absurde en uitdijende observaties houdt en Arends als je van – bij vlagen – iets hardere humor houdt.

Van Daniël Arends staan zijn shows Blessuretijd (2012), De zachte heelmeester (2014) en Carte Blanche (2016) sinds deze week (weer) op Netflix. Van Ronald Goedemondt kan je kijken naar Ze bestaan echt (2008), Dedication (2009) en Binnen de lijntjes (2012).

How to Become a Tyrant (seizoen 1)

In het eerste seizoen van de documentaireserie How to Become a Tyrant krijgen de meest verschrikkelijke dictators uit de geschiedenis een prominente rol.

Maar bovenal haat het om de onderliggende structuren, tactieken en psychologie onder de macht van deze leiders. Hoe wordt en een ‘succesvol’ dictator? Welke dingen moet je zeggen? En hoe houdt je de eenmaal verkregen macht, als blijkt dat ook jij niet alle antwoorden hebt op alle problemen?

Saddam Hussein zwaaiend in Irak (1983). How to Become a Tyrant / Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Adolf Hitler, Saddam Hussein, Idi Amin, Joseph Stalin, Muammar Gaddafi, de familie Kim in Noord-Korea …. ze komen allemaal voorbij in de afleveringen van How to Become a Tyrant.

Dus houd je van geschiedenis en de onderliggende (macht)structuren -en ben je niet vies van een beetje donkere humor van narrator Peter Dinklage (bekend van Game of Thrones) – dan is deze serie zeker een aanrader om lekker op je zondagmiddag te kijken.

Atypical (seizoen 4)

Onder derde kijktip is het vierde seizoen van Atypical. In deze serie draait het om Sam (Keir Gilchrist), een 18-jarige knul met autisme.

Deze ziekte maakt het voor hem extra lastig om zich een weg te banen door deze formerende jaren. Maar niet alelen voor hemzelf is het lastig, ook voor zijn ouders. Het maakt Atypical een coming-of-age serie avant la lettre.

De serie komt met het vierde seizoen tot zijn eind. In dit laatste seizoen zien we dat zowel Sam als Casey bijna het ouderlijk huis verlaten. Iets dat natuurlijk grote invloed heeft om de hele Gardner-familie.

Virgin River (seizoen 3)

Een aantal dagen terug schreven we al over het derde seizoen van de dramaserie Virgin River. En nu staat seizoen drie ook echt op Netflix. Wil je weten wat we er over te melden hadden? Lees ons artikel dan HIER terug.

Wij zijn niet bepaald fan van de serie, maar we vonden toch dat we hem even kort moesten aanstippen in dit aanbodoverzicht, omdat de serie wel veel fans heeft onder onze lezers. Vandaar!