Queer Eye seizoen 4 Kijktips op Netflix (week 29, 2019) tip

Kijktips op Netflix (week 29, 2019)

Dit weekend wordt het nog even flink naar Netflix kijken, want vanaf aankomende maandag krijgen we tropische temperaturen. Dus lees snel ons ‘Kijktips op Netflix (week 29, 2019)’-artikel door, want dan weet je welke titels allemaal nieuw zijn (check de tabel onderaan) en wat onze tips zijn.

La Casa de Papel (seizoen 3)

Natuurlijk trappen we af met La Casa de Papel. Als je ons volgt op Facebook, Instagram of als je geaboneerd bent op onze nieuwsbrief, dan weet je inmiddels dat wij grote fans van deze Spaanstalige Netflix Original zijn.

En sinds gisteren kunnen we naar het derde seizoen kijken. We gaan er niet teveel over zeggen verder, want je moet maar gewoon gaan kijken. Wil je een samenvatting van seizoen 1 en 2 van La Casa de Papel voordat je begint met kijken, gegeven door voetbalcommentator Sierd de Vos? Dan moet je maar even hier klikken.

De trailer van het derde seizoen kan je hieronder bekijken. Maar let op: er zitten natuurlijk spoilers in, dus niet kijken als je de eerste twee seizoenen (nog) niet gezien hebt.

Queer Eye (seizoen 4)

En ook van Queer Eye zijn wij liefhebbers, dus het was een goede week voor ons. Na een nieuw seizoen van La Casa de Papel, kunnen we namelijk ook naar Queer Eye (seizoen 4) kijken. De mannen hebben er dus een goed tempo in, want het derde seizoen kwam half maart op Netflix.

In the reality-serie Queer Eye op Netflix volgen we vijf homoseksuele mannen, elk met een eigen expertisegebied. Samen heten ze The Fab 5 en helpen ze elke aflevering een nieuw persoon met een volledige make-over.

Maar wees gerust: het is niet weer zo’n standaard make-over-programma zonder ziel. Nee, dit is prachtig gemaakte televisie komend uit een goed hart. Wij moeten af en toe toch wel vechten tegen de dikke keel.

Bobby, Tan, Jonathan, Anthoni en Karamo weten altijd de juiste snaar te raken, of het nu gaat om de voeding, de haarstijl, het interieur, het modegevoel of culture aspecten van de persoon in kwestie. Dit wordt vaak gekoppeld aan de situatie en de persoonlijkheid van de centrale persoon, waardoor je een mooi beeld krijgt van hem of haar.

Queer Eye seizoen 4 Kijktips op Netflix (week 29, 2019)

Met een knipbeurt van de flamboyante Jonathan, goede kooklessen van Anthoni, een inspirerende culturele peptalk van Karamo, een make-over van je interieur door Bobby en een upgrade van de kledingkast door Tan, krijgen de deelnemers een boel nieuwe inspiratie om hun leven een nieuwe wending te geven.

Queer Eye (seizoen 4) speelt zich ditmaal af in Kansas City, de BBQ-stad van de wereld. We zijn benieuwd wie ze nu allemaal gaan helpen wat hun verhalen zijn. De trailer van het vierde seizoen kan je alvast hieronder bekijken.

Comedians in Cars Getting Coffee (6 collecties)

Comedians in Cars Getting Coffee is waarschijnlijk niet iedereens cup of tea (sorry voor dit), maar wij kunnen er altijd wel van genieten. Het is heerlijk om even tot rust te komen en tegelijkertijd te lachen, met een kopje koffie of thee en een koekje.

In deze serie, die begon als webserie, haalt Jerry Seinfeld elke aflevering een andere comedian op om een kop koffie mee te drinken. Dit doet hij steeds in een andere, klassieke auto. Een auto die hij in het begin van de aflevering introduceert.

Seinfeld, die we natuurlijk kennen van de serie Seinfeld en Curb Your Enthusiasm, praat in dit programma met zijn gasten over het leven, over hun carrières, over hun dromen, maken grapjes en drinken koffie.

Dat is alles. Maar wij genieten elke keer weer. Sinds deze week zijn er nieuwe afleveringen online gekomen. Ditmaal nodigt Seinfeld bijvoorbeeld held Ricky Gervais uit, Eddy Murphy, Seth Rogen en nog veel meer. Wij schenken alvast een kop koffie verkeer in en beginnen met kijken.

Kijktips op Netflix (week 29, 2019)

Dit waren onze tips van de week. We hopen dat je er weer een paar aan je lijstje kan toevoegen. Zo niet, check dan zeker even de tabel hieronder met alle nieuwe films, series en aflveringen die de afgelopen 7 dagen aan het Netflix aanbod zijn toegevoegd. De kolommen zijn de sorteren (bovenaan) en te filteren (onderaan).

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 One Spring Night (16 afleveringen) Drama 2019 -
2 Pacific Rim Actie, Sci-Fi 2013 6.9
3 Dog Days Komedie 2018 6.2
4 Novitiate Drama 2017 6.7
5 Queer Eye (4 seizoenen) Reality 2019 8.7
6 La Casa de Papel (3 seizoenen) Actie, Misdaad 2019 8.6
7 Barbie Dreamhouse Adventures (2 seizoenen) Animatie, Kinderserie 2019 6.8
8 Heldenverhalen van Kapitein Onderbroek (3 seizoenen) Animatie, Actie 2019 7.4
9 Last Chance U (4 delen) Documentaire 2019 8.5
10 Comedians in Cars Getting Coffee (6 collecties) Talkshow, Komedie 2019 8.1
Titel Genre Jaar iMDB