Kijktips op Netflix (week 30, 2020) how-to-sell-drugs-online-fast

Kijktips op Netflix (week 30, 2020)

Op deze regenachtige dag zijn wij er om toch nog voor een beetje zonneschijn te zorgen. Althans, dat hopen we dan maar. In dit artikel hebben we namelijk gekeken naar alle nieuwe titels op Netflix van de afgelopen week (check tabel onderaan). Maar laten we beginnen met onze kijktips uit deze nieuwe toevoegingen.

Street Food: Latin America (seizoen 1)

En weer een nieuwe serie voor de voedselliefhebbers onder ons: Street Food: Latin America. Wij vinden dit soort programma’s die zich focussen op straatvoedsel, toch veel leuker dan programma’s die bijvoorbeeld een chique restaurant volgen.

De titel Street Food: Latin America, van de makers van Chef’s Tabel, dekt de lading wel wat we kunnen verwachten: exotische hapjes op straat, fijne sfeer, warme temperaturen en meer van dit lekkers.

In deze serie reizen we als kijker door Latijns-Amerika. We zien hoe mensen in Salvador (Brazilië), Buenos Aires (Argentinië), Lima (Peru), La Paz (Bolivia), Bogota (Colombia) en Oaxaca (Mexico) veel van hun tijd heerlijk op straat doorbrengen met het lekkerste eten. Als je daar geen goed gevoel van krijgt, weten wij het ook niet meer.

Fear City: New York vs the Mafia (seizoen 1)

Dan tijd voor hele andere koek, we willen namelijk de documentaireserie Fear City: New York vs the Mafia eventjes uitlichten. Het decor is New York in de jaren ’70. Een tijd waarin de stad beheerst werd door een vijftal grote maffiafamilies: de families Colombo, Bonanno, Gambino, Lucchese en Genovese.

Het was een periode met veel bruut geweld, moorden, drugshandel en andere groezelige bezigheden. Als je de docu-serie kijkt, lijkt het net of je naar een film of serie zit te kijken, omdat de beelden zo bekend zijn geworden door series als The Sopranos en films als The Godfather en Goodfellas.

In Fear City: New York vs the Mafia zien we hoe NY weer in handen komt van minder criminele mensen. Door grondig FBI-onderzoek en heel veel undercoveragenten kon er een einde gemaakt worden aan de macht van de maffia.

How to Sell Drugs Online: Fast (seizoen 2)

En dan een serie die wel een beetje in het straatje past van de vorige uitgelichte titel, namelijk het tweede seizoen van How to Sell Drugs Online: Fast. Vorig jaar werd het eerste seizoen een verrassend succes en dus kon een tweede seizoen niet uitblijven.

De hoofdpersoon is Moritz Zimmermann (Maximilian Mundt) een jongen die zijn dagen slijt als scholier op een middelbare school. Heel in het kort draait de serie om deze jonge knaap die, door een XTC-imperium via het Darkweb op te zetten, probeert zijn ex-vriendin terug te winnen.

Dit doet hij gewoon vanuit zijn tienerslaapkamer, dus dit gaat prima. Door dit handeltje probeert hij zijn ex te imponeren. Maar als het beter gaat dan verwacht, blijkt een online XTC-imperium toch niet zo makkelijk te runnen dan gedacht.

Fans van Sex Education zullen How to Sell Drugs Online: Fast ook zeker kunnen waarderen. Bekijk de trailer van het tweede seizoen hieronder anders maar even en geef de serie een kans. En laat ons zeker weten wat je er van vindt!

Kijktips op Netflix (week 30, 2020)

Met How to Sell Drugs Online: Fast (seizoen 2), Fear City: New York vs the Mafia en Street Food: Latin America (seizoen 1) komen we tot een einde van dit ‘kijktips op Netflix (week 30, 2020)’ artikel. We hopen dat je weer wat nieuwe dingen hebt gevonden om te kijken.

De overige nieuwe titels vind je in onderstaande tabel. Dus kijk hier eventjes naar en je bent weer helemaal bij qua Netflix nieuws. En nu we toch je aandacht hebben: volg ons ook zeker via Facebook, Instagram en de nieuwsbrief. Dan ben je altijd volledig op de hoogte.

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 Animal Crackers Animatie, Avontuur 2020 -
2 Bayi Toplantisi Komedie 2020 5.1
3 Don't Think Twice Komedie, Drama 2016 6.7
4 Double World Avontuur, Fantasie 2019 7.4
5 Draken Reddingsrijders: Geheim van de Zangvleugel Animatie, Avontuur 2020 -
6 Fear City: New York vs. The Maffia (1 seizoen) Documentaire, Misdaad 2020 7.4
7 How to Sell Drugs Online: Fast (2 seizoenen) Komedie, Misdaad 2020 7.9
8 Jack Whitehall: I’m Only Joking Cabaret 2020 -
9 Larva Eiland: De Film Animatie, Avontuur 2020 -
10 Love on the Spectrum (1 seizoen) Reality 2020 -
Titel Genre Jaar iMDB