How to Sell Drugs Online: Fast (seizoen 3) Kijktips op Netflix (week 31, 2021)

Kijktips op Netflix (week 31, 2021)

Wind, regen, geen zon …. de zomer is ver te zoeken. Maar elk ‘nadeel heb z’n voordeel’ en dus is het nu mogelijk om zonder schuldgevoel lekker veel Netflix te kijken. Daarom – en eigenlijk ook omdat we het elke week doen – zetten we hier alle nieuwe toevoegingen van de afgelopen week voor je op een rij.

Kijktips op Netflix (week 31, 2021) // tabel

We trappen ons kijktips op Netflix (week 31, 2021) artikel af met de tabel. Deze vind je hieronder. In deze tabel staan alle nieuwe dingen op Netflix. Alles dat de afgelopen zeven dagen aan het aanbod is toegevoegd. Oké, komt ie.

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 Rick and Morty (4 seizoenen + 5 afleveringen van seizoen 5) Animatie, Komedie 2021 9.3
2 Centaurworld (1 seizoen) Animatie, Avontuur 2021 8.2
3 How to Sell Drugs Online: Fast (3 seizoenen) Komedie, Misdaad 2021 7.9
4 Fantastic Fungi Documentaire 2019 7.7
5 Dead of Night Drama, Horror 1945 7.6
6 Outer Banks (2 seizoenen) Actie, Misdaad 2021 7.6
7 Brighton Rock Misdaad, Drama 1948 7.4
8 Buffet froid Komedie, Misdaad 1979 7.4
9 Myth & Mogul: John DeLorean (1 seizoen) Documentaire, Misdaad 2021 7.4
10 Transformers: War for Cybertron Kingdom (1 seizoen) Anime, Actie 2020 7.4
Titel Genre Jaar iMDB

In de eerste kolom zie je de film of de serie, in de tweede kolom het genre van de desbetreffende titel, in de derde kolom staat het jaartal en in de vierde en tevens laatste kolom lees je af wat het iMDB-cijfer is. Deze kolommen zijn bovenaan te sorteren en onderaan te filteren.

Dead of Night (1945)

We trappen af met een regelrechte filmklassieker, de horrorfilm Dead of Night uit 1945. De film heeft een gigantische invloed gehad op de intelligente (psychologische) horrorfilms – en series die later kwamen, zoals Psycho, maar zelfs een hedendaagse serie als True Detective.

Maar terug naar Dead of Night. In deze film gaat architect Walter Craig (Mervyn Johns) naar een plattelandsdorpje om er een potentiële nieuwe opdracht binnen te halen. Als hij het huis binnenstapt, heeft hij direct een groot déjà-vu-gevoel. Alles komt hem bekend voor.

Kijktips op Netflix (week 31, 2021) dead of night 1945 true detective psycho
Mannetje met enge buikspreekpop. Bron: Dead of Night / Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Binnen ontmoet hij een groep mensen die hij ook al eerder gezien denkt te hebben. Hij begint te vertellen over zijn dromen waarin de mensen voorkomen. Het is het begin van een goed en raar gesprek waarin elke persoon wel iets geks heeft meegemaakt.

Wat volgt is een verhaal vol spookverhalen, onverklaarbare gebeurtenissen, psyschologishe horror en zelfs een duivelse buikspreekpop …. Het maakt dat Dead of Night – uitgekomen in 1945 – zijn tijd ver vooruit liep en een film die nog steeds zeer de moeite waard is.

How to Sell Drugs Online: Fast (seizoen 3)

En daar is het derde seizoen van How to Sell Drugs Online: Fast! Goed nieuws. De eerste twee seizoen waren namelijk een groot succes – zowel bij ons als bij de rest van de wereld. En dat is niet gek, want het is een fijne combinatie tussen actie, komedie en een vleugie drama.

How to Sell Drugs Online: Fast draait allemaal om Moritz Zimmermann (Maximilian Mundt). Een middelbare scholier waarvan het hart wordt gebroken door een meisje. Maar hij laat het er niet bij zitten. Hij wil haar terug.

Mortiz met een Chocomel. Bron: How to Sell Drugs Online: Fast / Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Maar hoe doe je dat? Nou – volgens hem – door veel geld te verdienen om haar te imponeren. En hoe verdien je nu snel geld, het liefst vanuit je slaapkamer? Nou, door een XTC-imperium te starten op de krochten van het Dark Web. Logisch.

Het draait alleen zo goed, dat hij het steeds drukker krijgt én uiteraard krijgen bepaalde mensen hem ook in de gaten. Wat volgt is een heerlijke serie die bij veel mensen in de smaak zal vallen.

Outer Banks (seizoen 2)

Een tijdje terug schreven we al over het tweede seizoen van Outer Banks. Dus als je daar interesse in hebt, kan je dat HIER teruglezen. In dit kijktips op Netflix (week 31, 2021) overzicht willen we daarom alleen kort even aanstippen dat de nieuwe afleveringen sinds deze ween op Netflix staan.

Ga jij kijken? Of heb je zelf nog kijktips waar we echt aandacht aan moeten schenken? Laat het ons dan zeker weten. Dit kan door ons een mailtje te mailen, via Facebook en via  Instagram. En we hebben ook een mooie nieuwsbrief om op de hoogte te blijven met betrekking tot alle wat met Netflix te maken heeft.