Kijktips op Netflix (week 32, 2020) basic instinct

Kijktips op Netflix (week 32, 2020)

Buiten zijn de temperaturen tropisch en dus zal je minder Netflix kijken. Althans, na een paar uur in de schaduw, of natuurlijk in de zon, is het toch wel lekker om de dag binnen af te sluiten. Misschien met wat te drinken en iets leuk op Netflix. Daarom toch dit overzicht met alle nieuwe titels op Netflix en onze tips. Alle nieuwe titels vind je hier.

World’s Most Wanted (1 seizoen)

We starten dit overzicht met alle nieuwe films en series op Netflix met de documentaireserie World’s Most Wanted. De titel legt de focus op 5 van de meest gezochte criminelen ter wereld. Elke aflevering staat een andere misdadiger centraal.

Onze hoofdpersonen zijn drugsbaron Ismael “El Mayo” Zambada, zakenman Felicien Kabuga, terroriste Samantha Lewthwaite, zakenman / maffiabaas Semjon Mogilevitsj en leider van de Cosa nostra maffiabende Matteo Messina Denaro.

Waarschijnlijk doen de namen je niet gelijk een belletje rinkelen, maar dat maakt World’s Most Wanted zo interessant. In elke aflevering zien we waarom de persoon in kwestie gezocht wordt (Kabuga is inmiddels opgepakt), wat je zou krijgen als je ze aangeeft, wat er allemaal gedaan wordt om ze te vinden et cetera.

Wij hebben erg genoten van World’s Most Wanted, dus hopelijk valt de serie ook bij jullie in de smaak. De trailer kan je in ieder geval hieronder bekijken.

Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs the Reverend

De tweede titel die we eventjes willen uitlichten is Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs the Reverend. Het is een film gebaseerd op de populaire Netflix Original

Ook nu beleeft Kimmy Schmidt, de vrouw die 15 jaar lang deel uitmaakte van een ondergrondse sekte in Indiana, een avontuur. Ditmaal speelt het zich af in drie verschillende staten en dus niet alleen in de stad New York.

Het leuke aan Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs the Reverend, naast dat je nogmaals naar allerlei bekende personages uit de serie kan kijken, is dat jij als kijker beslist hoe het verhaal zich ontvouwt. Het is hiermee een leuke interactieve film geworden.

Titus is er ook weer. Bron: Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs the Reverend/Netflix – tekst loopt door onder plaatje

Het verhaal begint op het moment dat Kimmy een trouwjurk aan het passen is. Ze staat namelijk op het punt om te trouwen met prins Frederick (Daniel ‘Harry Potter’ Radcliffe). Maar dan stuit en komt ze weer in contact met haar ex-sekteleider dominee Richard (Jon ‘Mad Men’ Hamm).

Wat volgt is een heerlijk, kleurrijk avontuur waarbij jij dus kan kiezen welke wending het verhaal neemt. Of je kijkt de film een aantal keer en maakt steeds een andere keuze. Dat kan natuurlijk ook.

Basic Instict

En sorry alvast, maar we moeten ons kijktips op Netflix (week 32, 2020) artikel echt afsluiten met het benoemen van Basic Instict, de film die regisseur Paul Verhoeven in een keer nog bekender maakte in Hollywood, na zijn RoboCop (1987) film. Toch iets om trots op te zijn.

Iedereen kent de beroemde scène Basic Instict waarin personage Catherine Tramell (Sharon Stone) haar benen opent tijdens een verhoor, maar de film is meer dan deze iconische scène.

De hoofdrol is voor detective Nick Curran (Michael Douglas) die wel van een glaasje alcoholica houdt. Tijdens een onderzoek naar de moord op een beroemde rockster, raakt hij steeds meer verstrikt in warboel van onwaarheden, lust, drank en meer.

Als hij dan ook nog eens de rol van de sexy Catherine in dit alles moet onderzoeken, verliest hij langzaam de grip op zijn leven.

Kijktips op Netflix (week 32, 2020): de tabel

Tot zover onze kijktips op Netflix (week 32, 2020). Alle films en series die de vorige 7 dagen op de streamingsdienst zijn gekomen, vind je in de onderstaande tabel. Neem deze dus zeker eventjes door.

En nu we je aandacht hebben: volg ons ook zeker via Instagram, Facebook en/of de  nieuwsbrief. Als je dat al niet deed. Op deze manier weer je altijd wat je moet kijken op Netflix.

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 Alta Mar (3 seizoenen) Misdaad, Mysterie 2020 6.8
2 Anelka: L’Incompris Documentaire, Sport 2020 6.6
3 Basic Instinct Mysterie, Thriller 1992 7.0
4 Berlin, Berlin Komedie, Romantiek 2020 3.4
5 Beyond the Lights Drama 2014 6.9
6 Connected: The Hidden Science of Everything (seizoen 1) Documentaire, Komedie 2020 -
7 De Magische Schoolbus rijdt Opnieuw Animatie, Avontuur 2020 6.2
8 Groeten van Gerri Komedie 2020 6.4
9 Immigration Nation (1 seizoen) Documentaire 2020 6.6
10 Liedjes uit Word Party (1 seizoen) Animatie, Kinderserie 2020 -
Titel Genre Jaar iMDB