Kijktips op Netflix (week 35, 2018)

Kijktips op Netflix (week 35, 2018)

Beste mensen, het is weer weekend en dus tijd voor een nieuw artikel met alle nieuwe films en series op Netflix. En aangezien het vandaag 1 september is, traditiegetrouw altijd een dag waarop veel nieuwe dingen op Netflix komen, kan je dus veel nieuwe titels verwachten in de tabel onderaan dit artikel. Maar laten we eerst beginnen met onze tips van deze week. 

Outlander (seizoen 3)

We beginnen met een titel waar erg lang en hevig naar uit werd gekeken door fans over de hele wereld. We hebben het natuurlijk over het derde seizoen van Outlander. 

In het begin was de verwachting dat dit derde seizoen begin 2018 op Netflix zou komen. Maar dat gebeurde niet. En toen bleef het heel erg lang stil. Ziggo ging ondertussen met de uitzendrechten aan de haal en even werd gevreesd dat het derde seizoen helemaal niet op Netflix zou komen. Gelukkig kunnen we vanaf deze week kijken naar Outlander (seizoen 3).

In deze historische serie met de nodige portie romantiek en geweld, volgen we de Britse verpleegster Claire Rendall (Sam Heughan). Ze is in 1945 gelukkig getrouwd. Van de ene op de andere dag verdwijnt ze en wordt ze wakker in een hele andere tijd en locatie.

En opeens is ze beland in het onbekende en ruige Schotland van 1743. En het is daar dat ze valt voor een stoere Schotse krijger. Het kan raar lopen. Maar ze had dus al een man in die andere tijd. Wat moet ze nu?

We zullen het zien in Outlander (seizoen 3). De trailer vind je hieronder.

Ozark (seizoen 2)

Ozark was vorig jaar een interessante nieuwe Netflix Original waarin een doodnormaal Amerikaans in aanraking komt met een Mexicaans drugskartel. Hoe normaal ben je dan? Speelt er misschien meer? Je raadt het vast al: ja. 

We volgen het hachelijke avontuur van de Byrde familie uit Chicago. Vader en anti-hero Marty (Jason Bateman) heeft als werk financieel adviseur. Als hij verstrikt raakt in de wereld van het zwarte geld gaat het mis en moeten ze op de vlucht. Naar het plaatsje Ozark, een bos- en bergachtig gebied in Missouri, vandaar de titel van de serie. 

Ozark was toentertijd een welkome toevoeging aan het aanbod. Het had een vleugje Breaking Bad, als in doodnormale man komt in de drugswereld terecht, en voldoende spanning om een heel seizoen te boeien. 

Het tweede seizoen is misschien iets minder spannend dan het eerste, en de Breaking Bad parallellen worden misschien iets te groot, maar desalniettemin is Ozark een fijne serie om lekker even het hoofdje na een lange werkdag bij leeg te maken met wat spanning. 

De trailer van Ozark (seizoen 2) kan je hieronder eventjes bekijken. Of niet, als je daar totaal geen zin in hebt. Lees in dat geval gewoon even door en misschien zie je een andere leuke tip staan. 

https://www.youtube.com/watch?v=0vHziRrCYqA

Ant-Man

Netflix is niet vies van een portie Marvel -films of series, dus het is in die zin niet verbazingwekkend te noemen dat er weer een Marvel-film te vinden is in het aanbod. Deze week gaat het om Ant-Man uit 2015 (van welke het vervolg nog recent in de bios te vinden was).

Zoals de naam al suggereert, kruipt de hoofdrolspeler van deze film in de huid van een klein insect om zo het kwade te kunnen tegengaan. Hiervoor wordt een speciale technologie gebruikt waardoor het mogelijk is om dingen te verkleinen en te versterken. Deze technologie is ontwikkeld door professor Pym (Michael Douglas), maar hoewel hij het gevaar ervan inziet, wordt hij op slinkse wijze buitenspel gezet door zijn voormalig student Cross (Corey Stoll). En wanneer dat gebeurt en de technologie valt in de verkeerde handen, weet je dat het foute boel is.

Dan komt de ietwat sullige Scott Lang (Paul Rudd) in beeld. Hij komt net uit de gevangenis en heeft al meerdere criminele activiteiten op zijn naam staan. Professor Pym en Lang besluiten samen te werken om de kwade plannen van Cross en zijn zogenoemde Yellowjacket-pak te stoppen. Lang krijgt hiervoor een speciaal Ant-Man pak, waardoor hij in staat is om tot mierachtige proporties te krimpen en zo superkrachten in te zetten. Maar zal het Pym en Lang wel lukken om Cross te stoppen? Zal Lang niet compleet vertrapt worden in de mierenwereld?

Nestel je jezelf in een comfortabele zetel of bank, pak er wat versnaperingen bij en bereid je voor op een vermakelijk Marvel-avontuur. Als je dan nog geen genoeg hebt gehad van Ant-Man, kun je nog snel naar de bios hollen voor het vervolg Ant-Man and the Wasp. Of je wacht tot deze ook op Netflix verschijnt, in dat geval hou je natuurlijk deze site of onze Facebook-pagina in de gaten!

Kijktips op Netflix (week 35, 2018)

We zijn weer klaar met onze kijktips op Netflix (week 35, 2018). Hopelijk kan je weer een paar nieuwe dingen aan je kijklijst toevoegen. Zo niet, check dan zeker even de tabel hieronder. Want daarin staan álle nieuwe films en series die de vorige 7 dagen op Netflix zijn gekomen.

En vergeet ook zeker niet onze Facebookpagina te liken en je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Check ook zeker even onze Netflix Nederland pagina en Binnenkort op Netflix pagina, voor respectievelijk het gehele aanbod en de toekomst.

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 Funny Girl Komedie, Drama 1968 7.6
2 Jarhead Drama, Oorlog 2005 6.3
3 Ant-Man Actie, Avontuur 2015 7.3
4 Get Him to the Greek Komedie, Muziek 2010 6.4
5 About a Boy Komedie, Romantiek 2002 7.1
6 Barça Dreams Documentaire, Sport 2015 7.2
7 Ghost Drama 1990 7.0
8 Atonement Drama, Mysterie 2007 7.8
9 Awakenings Biografie, Drama 1990 7.8
10 Obsessed Thriller 2009 4.9
Titel Genre Jaar iMDB