Workin' Moms Kijktips op Netflix (week 35, 2019)

Kijktips op Netflix (week 35, 2019)

Er is alweer een week voorbij gevlogen! Natuurlijk staan we dan in het weekend weer klaar om met jullie nieuwe titels op Netflix te bespreken. Kijk gerust even rond en laat het ons weten als we een pareltje over het hoofd zien! Dat kan via Facebook en Instagram!

Workin’ Moms (seizoen 3)

Als je al bekend bent met Working Moms, hoeven we je niet meer uit te leggen dat het hier gaat om een lekker luchtige serie waarvan de afleveringen nog geen half uurtje duren. Perfect dus om zo even tussendoor op te zetten, zonder dat je er te veel moet bij nadenken. Dat is ook weleens lekker, toch?

Working Moms, de titel zegt het al, gaat over een groep nieuwbakken moeders die hun hectische leven met een baby moeten combineren met hun werk.

Na de geboorte van hun kind is het weer tijd om aan de slag te gaan op het werk en dat is soms knap lastig, maar gelukkig voor ons ook grappig. En ook redelijk herkenbaar. Alleen al het wonderlijke fenomeen borstvoeding en afkolven zorgt voor de nodige hachelijke situaties. Maar dat is part of the job!

Ben je al vaste kijker van de serie? Dan kun je sinds deze week verder met Working Moms seizoen 3. Netflix-ers die het nog niet gezien hebben, kunnen dus gaan bingewatchen en zich tegoed doen aan 3 seizoenen! De trailer van seizoen 3 van de serie bekijk je als je deze zin afleest.

https://www.youtube.com/watch?v=8iN-BaQ0N1g

Dave Chappelle: Sticks and Stones

Dave Chappelle is back! De comedian heeft in samenwerking met Netflix een show opgevoerd in Atlanta en deze online laten zetten via de streamingdienst. En deze heeft dus de titel Sticks and Stones gekregen. Kijken dus.

Laten we er nog even een geschiedenislesje tegenaan gooien. Dave Chappelle maakte van 2003 tot 2006 furore op Comedy Central met zijn wekelijkse sketchporgramma Chappelle Show. Hierin parorieerde hij op briljante wijze verschillende raciale stereotyperingen, cultuuruitingen en de politiek afgewisseld met muzikale optredens van voornamelijk soul- en hiphopartiesten. Het maakte hem een wereldster. En gigantisch rijk.

Nu is hij weer present op Netflix met Stick and Stones. Op Netflix heeft hij het label ‘politiek incorrect’ en dat lijkt wel een juiste benaming. Helemaal als je al binnen enkele minuten de zelfmoord van Anthony Bourdain op de hak durft te nemen en de getuigenissen in de zaak Michael Jackson betwijfelt.

Chappelle deinst er in ieder geval niet voor terug om scherp commentaar te leveren die makkelijk voor controverse zorgen.

Goed nieuws dus als je hier zelf ook wel voor te porren bent, want dan kun je het 1 uur durende Sticks and Stones bekijken. Wij pakken er alvast een pannenkoek en een colaatje erbij, want soms is een stukje politieke incorrectheid wel even lekker. Kom maar op, Dave!

Million Pound Menu (seizoen 2)

Vorig jaar werden we verrast met een seizoen Million Pound Menu op Netflix. We kenden de serie van BBC en waren dus blij dat de reality-serie op Netflix Nederland kwam. En vanaf deze week kunnen we op de streamingsdienst kijken naar Million Pound Menu (seizoen 2).

Het idee is nog steeds hetzelfde: twee groepen mensen hebben een idee voor een restaurant en moeten gedurende drie dagen alles op alles zetten om een van de twee investeerders over de streep te trekken. Met dit geld kunnen ze hun droom in vervulling laten gaan.

Het draait natuurlijk om het eten, maar ook om het hele concept, of ze verstand hebben van het financiële deel, of ze leiding kunnen geven aan het personeel et cetera. Kortom, er komt een hoop bij kijken.

De beginstappen van een restaurant zijn wat ons betreft misschien wel interessanter dan het kijken naar een al goedlopende tent. Dus we zijn maar wat blij met het tweede seizoen van Million Pound Menu op Netflix.

Kijktips op Netflix (week 35, 2019)

Dit waren ze weer hoor, onze kijktips op Netflix (week 35, 2019). De selectie is weer smakelijk geworden, als je het ons vraagt. Zit er weer iets voor je bij? Onze tip: sta open voor nieuwe dingen, en kijk niet alleen naar dingen die je al kent. Je zal verrast worden.

Een goed weekend iedereen en we zien jullie hopelijk snel weer. Sowieso volgende week met weer een nieuwe aanbodoverzicht en misschien eerder met ander nieuws m.b.t. Netflix.

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 The Dark Crystal: Age of Resistance (1 seizoen) Avontuur, Drama 2019 8.9
2 Dave Chappelle: Sticks & Stones Cabaret 2019 8.4
3 Vis a Vis (3 seizoenen) Drama, Thriller 2018 8.3
4 Rookie Historian Goo Hae-Ryung (12 afleveringen) Drama, Romantiek 2019 8.2
5 Patriot Act with Hasan Minhaj (3 seizoenen + 4 afleveringen seizoen 4) Talkshow, Komedie 2019 8.0
6 Carole & Tuesday (1 seizoen) Anime, Muziek 2019 7.9
7 Designated Survivor: 60 days (1 seizoen) Drama 2019 7.7
8 Chesapeake Shores (3 seizoenen + 1 aflevering seizoen 4) Drama, Familieserie 2019 7.6
9 13 Geboden (1 seizoen) Misdaad, Thriller 2017 7.2
10 Styling Hollywood (1 seizoen) Reality 2019 7.2
Titel Genre Jaar iMDB