hunt for the wilderpeople Kijktips op Netflix (week 40, 2018) schmink2

Kijktips op Netflix (week 40, 2018)

Het wordt opeens weer wat warmer, maar dat weerhoudt ons er niet van om weer met een nieuw aanbod artikel op de proppen te komen. Dus laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan, voor ons kijktips op Netflix (week 40, 2018) artikel met al onze tips.

The Untouchables

We beginnen dit artikel graag met een misdaadklassieker van de bovenste plank, namelijk The Untouchables van regisseur Brian De Palma. En als je weet dat hij de man is achter films als Scarface en Carlito’s Way, dan weet je dat je ook nu een flinke portie misdaad kan verwachten. En dat klopt.

De film speelt zich af tijdens de drooglegging in de jaren ’30 van de VS. Al Capone is de maffiabaas die floreert in Chicago door zijn illegale handel in drank, opzetten van prositutie en afpersing van winkels en mensen. En omdat hij ook banden heeft met politie en politici denkt niemand eraan om hem aan te pakken. Daar zijn ze simpelweg te bang voor. Een stoute knul dus, die Capone.

Maar dan verschijnt daar opeens federaal agent Eliot Ness (Kevin Costner) ten tonele. Hij wil ten koste van alles een einde maken aan de macht van Capone. En aangezien hij dat niet alleen kan, verzamelt hij een paar mannen die hem hierbij willen helpen en die dus eigenlijk net zo gek zijn als hijzelf.

Wat volgt is een interessant kat-en-muis spel met een hoop geweld, intimidatie én heerlijke muziek van Ennio Morricone. Je zit als kijker continu op het puntje van je stoel. The Untouchables is dus een super spannende film op Netflix die je perfect kan opzetten na een lange dag. De trailer kan je hieronder bekijken.

Hunt for the Wilderpeople

Fans van Wes Anderson in de zaal? Zet dan direct Hunt for the Wilderpeople op. Sinds deze week is deze film van regisseur Taika Waititi, bekend van o.a. Thor: Ragnarok en What We Do in the Shadows, op Netflix te zien. En daar zijn we heel erg blij mee.

We volgen Ricky Baker (Julian Dennison), een dik jochie dat fan van de rapper Tupac is en haiku’s schrijft. Hij gaat van pleeggezin naar pleeggezin. Hunt for the Wilderpeople begint als hij intrekt bij Hec (Sam Neill) en zijn vrouw Bella (Rima Te Wiata). Met zijn nieuwe pleegmoeder kan hij het na een tijdje goed vinden, maar met de norse Hec heeft hij meer moeite. En dat is wederzijds.

Als ze door een speling van het lot toch tot elkaar veroordeeld worden, moeten ze op een gegeven moment zelfs op de vlucht slaan, omdat heel het land ze zoekt. Waarom dit is en waarom dit ontzettend hilarisch uitpakt, moet je zelf maar gaan kijken. Het is echt een onwijs leuke film, met goede muziek, prachtige beelden van de jungle in Nieuw-Zeeland en hilarische dialogen.

RuPaul’s Drag Race (seizoen 10)

Het tiende seizoen van de hysterische show RuPaul’s Drag Race staat sinds deze week op Netflix. Dit is een reality-serie van de hand van RuPaul Andre Charles a.k.a. gewoon RuPaul. Hij is een acteur, draqqueen, zanger, model en nog veel meer. Samenvattend: hij is geboren voor een vak op de bühne.

Als je de serie RuPaul’s Drag Race kent, dan weet je nu wel wat je kan verwachten: sassy drags, faboulous travestieten, hard en eerlijk jurycommentaar, namen met een hoog getto-gehalte, dansjes, liedjes, drama, felle kleuren, make-up en heel veel outfits. Het is eigenlijk gewoon een soort talentenjacht voor de leukste draq queen (red. man verkleed als vrouw) superster van de VS waarin de kandidaten allerlei opdrachten moeten doen.

Echt een show om even op te zetten op een vrijdag- of zaterdagavond, om in een wat lossere bui te komen. Om even die stress van je af te schudden, zodat je maandag weer kan beginnen met je werk dat zich qua inhoud telkens weer lijkt te herhalen.

Kijktips op Netflix (week 40, 2018)

Het zit er weer op. Dit was ons kijktips op Netflix (week 40, 2018) artikel met daarin al onze aanraders. Maar natuurlijk kwamen er nog meer series, afleveringen en films op Netflix. Deze vind je in de tabel hieronder, handig op een rijtje. Heb je zelf trouwens nog tips? Laat het ons zeker even weten via onze Facebookpagina.

Door naar onze Binnenkort op Netflix pagina te gaan, kan je trouwens zien wat er in de toekomst op Netflix komt, inclusief data. En het hele Netflix aanbod is te vinden op onze Netflix aanbod Nederland pagina. En vergeet je ook zeker niet te abonneren op onze nieuwsbrief. Dan mis je nooit meer iets.

Een fijn weekend iedereen en tot heel snel.

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 Goat Drama 2016 5.7
2 Timeless (1 seizoen) Actie, Avontuur 2017 7.7
3 Élite (1 seizoen) Thriller 2018 8.1
4 Ted Komedie 2012 6.9
5 The Good Place (2 seizoenen + 3 afleveringen seizoen 3) Komedie, Drama 2018 8.1
6 Chesapeake Shores (2 seizoenen + 9 aflevering seizoen 3) Drama, Familieserie 2018 7.9
7 Super Monsters Monster Party (2 seizoenen) Animatie, Kinderserie 2018 -
8 Big Mouth (2 seizoenen) Animatie, Komedie 2018 8.0
9 Violet Evergarden: Special (1 seizoen) Anime, Sci-Fi 2018 -
10 Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat Musical 1999 7.4
Titel Genre Jaar iMDB