The Crown seizoen 3 Kijktips op Netflix (week 47, 2019) zielig

Kijktips op Netflix (week 47, 2019)

Hallo iedereen! Wij zijn er weer, want het is zaterdag. Wat je dan kan verwachten, vraag je ons? Natuurlijk een artikel met daarin alle nieuwe titels op Netflix (in een handige tabel) en daarnaast ook nog eens een aantal tips. Op deze manier ben je weer helemaal bij en heb je misschien weer wat voor je kijklijstje.

The Crown (seizoen 3)

We beginnen het artikel natuurlijk met onze eerste tip, want waar zouden we anders moeten beginnen? Dit is het derde seizoen van The Crown. Uiteraard. Deze nieuwe toevoeging heb je vast niet gemist, omdat er veel reclame voor is gemaakt. En dat is niet zonder reden.

In The Crown staat het leven van koning Elizabeth II centraal. De eerste twee seizoenen werd ze gespeeld door Claire Foy. Vanaf het derde seizoen, het seizoen dat sinds deze week dus op Netflix staat, wordt zij echter geportretteerd door de actrice Olivia Colman. En dit zal ze ook doen in het vierde seizoen van The Crown.

Daarnaast wordt Philip ditmaal gespeeld door Tobias Mezies (Outlander) en Princess Margaret wordt neergezet door Helena Bonham Carter. Kortom, een hoop wisselingen van de macht. Maar de kwaliteit van The Crown wordt er zeker niet minder van.

In dit nieuwe seizoen zullen er weer een aantal grote histostische gebeurtenissen plaatsvinden en zien we gelijk hoe het Engelse koningshuis hiermee om weet te gaan. Dingen als de landing op de maan, het gebeuren rondom Antony Blunt, het huwelijk tussen Princess Margaret en Lord Snowdon, een ongeluk in Aberfan en meer.

Beetje triestig op de bank met twee hondjes. Bron: The Crown/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Wij zijn in ieder geval reuze benieuwd hoe alles uitpakt. Als je het derde seizoen nog niet gebingewatched hebt, dan kan je hieronder de trailer bekijken. En vervolgens kan je vanavond gelijk seizoen 3 van The Crown opzetten, misschien wel met een kopje thee met (om het Engels te houden) melk.

https://www.youtube.com/watch?v=vLXYfgpqb8A

Who Killed Little Gregory? (1 seizoen)

Wanneer stopt het toch eens met true crime documentaire series op Netflix? Sinds deze week is er namelijk weer een nieuwe online gekomen. Het gaat om Who Killed Little Gregory? (1 seizoen) en deze mini-serie bewijst dat het genre nog lang niet uitgemolken is.

In Who Killed Little Gregory? draait het, en de titel verklapt het al een beetje, om wie het 4-jarige jongetje Grégory Villemin op 16 oktober 1984 om het leven bracht. We zien de strijd van zijn ouders om er achter te komen wie deze moordenaar was en waarom hij het heeft gedaan.

Elke aflevering eindigt met een cliffhanger, dus binnen een mum van tijd heb je Who Killed Little Gregory? waarschijnlijk gezien! De trailer zie je hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=mugmOQx1fHg&feature=emb_title

Alta Mar (seizoen 2)

Zoals je weet, zijn Spaanse series zeer in trek in de Velden der Netflix. Series als La Casa de Papel en Vis a Vis, Elite en Las Chicas del Cable worden door veel mensen verslonden. Met Alta Mar, waarvan het tweede seizoen sinds deze week op Netflix te zien is, voegt de streamingsdienst weer een nieuw hoofdstuk toe aan hun boek over Spanje.

In Alta Mar volgen we als kijkers de avonturen en intriges op het grote schip Barbara de Braganza in de jaren ’40. Deze voert de passagiers, onder andere de twee zussen Carolina en Eva, van Spanje naar Rio de Janeiro. Als er dan een geheimzinnige moord plaatsvindt, op een passagier die niet eens op de lijst stond, zijn de rapen natuurlijk gaar.

Als er vervolgens nog meer vreemde dingen gebeuren en moorden worden gepleegd, ontvouwt Alta Mar zicht tot een spannende en mysterieuze serie in de lijn van een Agatha Christie verhaal. Het tweede seizoen is nu te zien op Netflix.

Kijktips op Netflix (week 47, 2019)

Zo, dat zit er ook weer op. Dit waren onze kijktips op Netflix (week 47, 2019). Hopelijk kan je weer wat dingetjes aan je kijklijstjes toevoegen. En zo niet, dan moet je even onze komende Netflix aanbod overzichten in de gaten houden, voor alle toekomstige nieuwe titels. Dit gaat het makkelijks door je te abonneren op onze nieuwsbrief, onze instagram te volgen en/of Facebook een like te gunnen.

Dan sluiten we dit artikel nu af met de tabel met alle nieuwe titels op Netflix (week 47, 2019). Spit deze dus zeker even op het gemakje door en misschien vind je er uiteindelijk wel je nieuwe favoriet.

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 Action Point Komedie 2019 5.1
2 Alta Mar (2 seizoenen) Misdaad, Mysterie 2019 6.8
3 Avatar: The Last Airbender (3 seizoenen) Animatie, Actie 2008 9.2
4 Bikram: Yogi, Guru, Predator Documentaire 2019 7.1
5 De Drakenprins (3 seizoenen) Animatie, Kinderserie 2019 -
6 Dino Girl Gauko (1 seizoen) Animatie, Komedie 2019 -
7 Dolly Parton’s Heartstrings (1 seizoen) Drama, Muziek 2019 -
8 Explained (1 seizoen + 9 afleveringen seizoen 2) Documentaire 2019 7.9
9 Father Figures Komedie 2017 5.5
10 Hell Fest Horror 2018 5.5
Titel Genre Jaar iMDB