Getting-Curious-with-Jonathan-Van-Ness-KIJKTIPS OP NETFLIX (WEEK 5, 2022)-1

KIJKTIPS OP NETFLIX (WEEK 5, 2022)

Ben je er klaar voor? Benieuwd naar alle nieuwe titels op Netflix … en onze tips hieruit? Lees dan onderstaand KIJKTIPS OP NETFLIX (WEEK 5, 2022) artikel om weer helemaal up-to-date te zijn.

We starten traditiegetrouw altijd met een tabel. Een tabel, zeg je? Ja, een Netflix tabel met hierin alle nieuwe toevoegingen van de afgelopen week. Zie hieronder. Daarna volgen onze tips van het weekje.

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 Ada Dapper, Wetenschapper (2 seizoenen) Animatie, Avontuur 2022 7.4
2 All Of Us Are Dead (1 seizoen) Actie, Fantasie 2022 7.8
3 Angry Birds: Summer Madness (1 seizoen) Animatie, Kinderserie 2022 -
4 Aziz Ansari Nightclub Comedian Cabaret 2022 7.1
5 Bulgasal Immortal Souls (1 seizoen) Thriller 2022 7.5
6 Chosen (1 seizoen) Drama, Sci-Fi 2022 3.7
7 DC Legends of Tomorrow (6 seizoenen + 10 afleveringen van seizoen 7) Actie, Avontuur 2022 6.8
8 Feria: La luz más oscura (1 seizoen) Misdaad, Thriller 2022 7.0
9 Getting Curious with Jonathan Van Ness (1 seizoen) Reality 2022 8.0
10 Home Team Komedie, Sport 2022 5.8
Titel Genre Jaar iMDB

The Sinner (seizoen 4)

Jawel hoor, dames en heren, The Sinner (seizoen 4) staat op Netflix! Dit is het laatste seizoen ooit van deze spannende serie, dus een extra reden om er hier even uit te lichten.

In elk seizoen van The Sinner is er een gruwelijke moord gepleegd. De al wat oudere detective Harry Ambrose (Bill Pullman) – die in elk seizoen de hoofdrol speelt – moet zien uit te vogelen wat er precies gebeurd is.

Zo vermoordde moeder Cora Tannetti (Jessica Biel) in het 1e seizoen vanuit het niets iemand op het strand. En in het tweede seizoen heeft een 11-jarige jongetje zijn ouders vermoord.

In The Sinner (seizoen 4) denkt Harry Ambrose eindelijk te kunnen genieten van zijn pensioen. Samen met zijn liefje Sonya is hij afgereisd naar een mooi eilandje ten noorden van Maine.

the-sinner-seizoen-4-netflix
Harry ziet de bui al hangen. Bron: The Sinner / Netflix

Even de chaos ontvluchten van de grote stad. Maar dat pakt toch iets anders uit, als blijkt dat de jonge Percy Muldoon – dochter van een bekende vissersfamilie op het eiland – de dood vindt.

Verwacht weer een hoop donkere beelden en mysterie. Dus ons devies: snel het vierde en laatste seizoen van The Sinner opzetten op Netflix met een grote bak popcorn en een liquide versnapering! De trailer check je hieronder.

Getting Curious with Jonathan Van Ness (seizoen 1)

Als je onze site, Facebook of misschien Instagram volgt, weet je dat wij grote fans zijn van de realityserie Queer Eye. Voor wie deze serie niet kent – allereerst, schaam je een beetje! – even een korte beschrijving.

Queer Eye is een make-over programma waarin 5 vrolijke homoseksuele lifestyle-experts personen onder handen nemen. Maar verwacht geen ordinaire televisie en goedkoop vermaak. Neen, dit is fijne televisie, met eerlijke gevoelens en menselijke mensen. 

De Fab 5 a.k.a. Tan, Jonathan, Anthoni, Bobby en Karamo, werpen zich in elke aflevering in het leven van een Amerikaan die wel wat hulp kan gebruiken. Elk hebben ze hun eigen expertise, van mode, voedsel, interieur, cultuur en haardracht.

En de extravagante en sympathieke Jonathan Van Ness – de kapper van de gezellige bende – heeft nu met Getting Curious with Jonathan Van Ness een eigen realityserie! Yes, goed nieuws.

Getting-Curious-with-Jonathan-Van-Ness-KIJKTIPS OP NETFLIX (WEEK 5, 2022) binoculair-1
Jonathan met een verrekijker, broer! Bron: Getting Curious with Jonathan Van Ness / Netflix

Hierin onderzoekt hij verschillende zeer uiteenlopende topics – van insecten, wolkenkrabbers, snacks, gender genderbinariteit tot aan kunstschaatsen – waarover hij vragen heeft.

Vervolgens gaat hij in gesprek met experts en probeert hij zijn beginvraag – in aflevering 1 is dat bijvoorbeeld ‘zijn insecten prachtig of smerig?’ – te beantwoorden.

Wij vonden het een heerlijke serie waarin ze nog meer fan zijn geworden van de soms kinderlijke nieuwsgierigheid van Jonathan. Je kunt Getting Curious with Jonathan Van Ness zien als een soort mix tussen Explained, Queer Eye en De Keuringsdienst van Waarde met een flinke portie humor.

Snowpiercer (seizoen 3)

We moeten in dit KIJKTIPS OP NETFLIX (WEEK 5, 2022) artikel even snel aanstippen dat de eerste aflevering van het derde seizoen van de serie Snowpiercer vanaf deze week op Netflix staat.

We hebben hem nog niet gezien, maar konden erg genieten van de eerste twee seizoenen, dus daarom moesten we hem wel even noemen!

Voor als je niet weet waar Snowpiercer over gaat, lees ons artikel HIER. De trailer van het derde seizoen bekijk je hieronder.