Kijktips op Netflix (week 50, 2019) kung fu panda 3

Kijktips op Netflix (week 50, 2019)

Beste Netflix-vrienden. Kerst komt er alweer bijna aan! Heb jij de kerstboom al tevoorschijn getoverd? Eet je al kerstkransjes bij je warme kop chocolademelk? En kun je geen genoeg krijgen van winterse films en series waarin kerst een hoofdrol speelt? Dan heb je smaak flink te pakken! Netflix kan er overigens ook wat van. In dit weekoverzicht bespreken we de leukste titels die deze week zijn verschenen. Onderaan het artikel staat de tabet met ALLE nieuwe titels.

Jack Whitehall: Christmas with my Father

Je kunt er nu echt niet meer om heen. kerst komt eraan en dat zullen we op Netflix weten ook. De kerstfilms en -series poppen als dennenbomen uit de grond en kunnen ons weer prima vermaken tijdens de feestdagen. Binnenkort komt ons jaarlijkse kerstartikel, dus houd onze site in de gaten.

Ook comedian Jack Whitehall heeft besloten om een show rond om Kerstmis te maken, zodoende komt hij met Jack Whitehall: Christmas with my Father. Jack Whitehall kennen we natuurlijk al van zijn reisseries die hij met zijn soms ietwat cynische vader heeft gemaakt.

Nu komt hij met een show waarin hij zich afvraagt wat nou de perfecte kerst is. Vanuit het chique The Palladium in London discussiëren Jack en zijn vader Michael allerlei zaken rondom kerst en nog veel meer. 

Een aangename aanvulling op deze conversatie zijn de bijdrages van onze Netflix-helden van Queer Eye, Anthoni, Jonathan en Tan. Natuurlijk zullen ze de heren Whitehall een handje helpen om het beste uit Kerstmis te halen en misschien kun je daar zelf ook nog een graantje van meepikken.

Er wordt in ieder geval lekker uitgepakt! We hopen maar dat pa Whitehall zo in ieder geval een klein beetje een vrolijk Kerstfeest heeft. De trailer van Jack Whitehall: Christmas with my Father kan je onderaan deze alinea bekijken.

Kung Fu Panda 3

Voor de jongere Netflix-fans staat binnenkort natuurlijk de kerstvakantie te wachten. Dat is natuurlijk de perfecte gelegenheid om lekker films te gaan kijken (oké, niet té veel natuurlijk). Wellicht is Kung Fu Panda 3 daarvoor een leuke toevoeging aan het Netflix-aanbod.

In Kung Fu Panda 3 draait het natuurlijk weer allemaal om de Chinese pandagemeenschap, en met in het bijzonder de panda Po. Hij gaat met zijn vader naar een panddorp, waar hij grappige maar ook ietwat luie panda’s ontmoet.

Maar als blijkt dat er een bad guy op pad is om Kung Fu Masters te verslaan, moet Po de panda’s uit het dorp omtoveren tot getrainde Kung Fu knakkers die de uitdaging aan kunnen gaan. Dat belooft een hilarisch avontuur te worden! Check zelf de trailer van Kung Fu Panda 3 maar even.

Kijktips op Netflix (week 50, 2019)

Tot zover onze tips. Traditiegetrouw komen er aan het eind van het jaar veel nieuwe films en series op Netflix, dus houdt onze weekoverzichten in de gaten. Deze week viel het wat mee, maar voor de komende tijd verwachten we een aanbod EXPLOSIE.

Houd dus zeker Instagram, Facebook en de nieuwsbrief in de gaten. Dan weet je gelijk over er iets tofs op Netflix is gekomen.

We sluiten dit artikel, zoals we elke week doen, met een tabel met daarin alle nieuwe dingen op Netflix. Bekijk deze dus even rustig, want misschien staan er wel dingen in die wel de moeite zijn, maar die wij net niet als tip hebben uitgelicht.

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 6 Underground Actie 2019 -
2 A Family Reunion Christmas Short, Komedie 2019 5.4
3 Arrow (7 seizoenen + 7 afleveringen seizoen 8) Actie, Avontuur 2019 7.7
4 Astronomy Club (1 seizoen) Komedie 2019 -
5 Fuller House (4 seizoenen + 1/2 van seizoen 5) Komedie, Familieserie 2019 7.1
6 Good and Prosperous Komedie 2017 4.2
7 Jack Whitehall: Christmas with my Father Documentaire, Komedie 2019 6.1
8 Kung Fu Panda 3 Animatie, Avontuur 2016 7.1
9 Marriage Story Komedie, Drama 2019 8.5
10 Michelle Wolf: Joke Show Cabaret 2019 -
Titel Genre Jaar iMDB