L'incredibile storia dell'Isola delle Rose kijktips op Netflix (week 50,2020)

Kijktips op Netflix (week 50, 2020)

Schenk jezelf een kopje thee in, pak iets lekkers te eten en ga er maar even goed voor zitten. Want hier is ons nieuwste overzicht met alle nieuwe films, series en afleveringen die deze week aan het Netflix aanbod zijn toegevoegd.

Alice in Borderland (seizoen 1)

We trappen ons kijktips op Netflix (week 50, 2020) artikel af met de serie Alice in Borderland. Het eerste seizoen van deze spannende Japanse serie staat sinds deze week op Netflix. Wij keken het seizoen in een zucht uit. Jammer genoeg zijn het slechts acht afleveringen, maar goed.

Terug naar Alice in Borderland. We volgen drie verveelde jeugdvrienden op een willekeurige dag. Ze hebben weinig te doen en klieren wat in Tokio. Tot ze per toeval opeens in een soort computerspel terechtkomen.

Onze drie vrienden bevinden zich ineens in een alternatief, parallel Tokio. Bron: Alice in Borderland / Netflix

Ze belanden in een parallelle versie van de miljoenenstad en ze zullen, als ze de game willen overleven, in verschillende spelletjes moeten vechten voor hun levens als een sadistische boef ze op de hielen zit. Een potje tikkertje op leven en dood, het is weer eens iets anders!

Fans van series als Black Mirror, Mr. Robot of een film als Ready Player One zullen vast ook genieten van Alice in Borderland. De serie is trouwens gebasseerd op de manga Imawa no Kuni no Arisu. Geef de serie dus zeker even de kans!

L’incredibile storia dell’isola delle rose

Onze volgende tip in dit kijktips op Netflix (week 50, 2020) artikel is de Italiaanse film L’incredibile storia dell’isola delle rose. Dat is een mond vol. Je zou het kunnen vertalen als ‘Het ongelooflijke verhaal van het eiland van de rozen’.

Het is een optimistische en een zomerse film. Ideaal voor als het bijna kerstmis is! De hoofdpersoon is ingenieur Giogio Rossa (Elio Germano). Zijn idealistische levensinstelling zorgt ervoor dat hij het moeilijk vindt om te leven in een wereld waarin er regels en weten in overvloed zijn.

Wat doe je dan? Nou, je richt gewoon een eigen landje op met eigen wetten en je noemt het Rose Island / Rozeneiland / Isola delle Rose. Het trekt een groep dromers aan van over de hele wereld. Maar de Italiaanse regering is hier toch iets minder blij mee en verklaart hem de oorlog.

Dat L’incredibile storia dell’isola delle rose gebaseerd is op een waargebeurd verhaal maakt het allemaal nog specialer. Check de trailer hieronder maar even en zet de film dan aan op Netflix.

Archer (seizoen 11)

De eerste tien seizoenen van de animatieserie Archer waren al een tijdje op Netflix te zien, maar vanaf deze week kunnen we nu ook naar Archer (seizoen 11) kijken. Fans die houden van animatie voor volwassenen boordevol humor en een fijne animatiestijl, zullen dit goed nieuws vinden.

Archer draait allemaal om Sterling Archer, een markante geheim agent die doet wat hij wil, soms een beetje kinderachtig is, snedig uit de hoek kan komen en een zeer luxueus leventje leeft, inclusief vrouwen, maatpakken en drank.

Zijn takenpakket is groot en verschillend. Soms moeten hij en zijn team de wereld redden van een kernramp, dan staat er weer ergens een boef die aangepakt dient te worden en alsof dat alles nog niet genoeg is, heeft Archer zelf ook nog eens een Hitcockiaanse dominante moeder waar hij mee om moet gaan.

In het elfde seizoen staat hij op uit een coma en moet hij weer aan het werk. Maar niets is meer zoals het was. De trailer van seizoen elf bekijk je hieronder.

Kijktips op Netflix (week 50, 2020)

Met Archer (seizoen 11), L’incredibile storia dell’isola delle rose en Alice in Borderland komen we aan het eind van ons kijktips op Netflix (week 50, 2020) artikel. We hopen oprecht dat we je hebben aangespoord om iets van deze titels op te zetten.

Wil je weten wat er allemaal nog meer nieuw is op Netflix? Bekijk dan de tabel onder deze alinea. Hierin staan alle nieuwe titels van de afgelopen week. En vergeet ook niet volgende week weer ons nieuwe aanbodoverzicht te lezen.

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 Alice in Borderland (1 seizoen) Sci-Fi, Thriller 2020 8.2
2 Archer (11 seizoenen) Animatie, Actie 2020 8.6
3 Canvas Animatie, Short 2020 -
4 De Familie Claus Familiefilm, Fantasie 2020 6.1
5 El Desorden Que Dejas (a.k.a. The Mess You Leave Behind) (1 seizoen) Mysterie, Thriller 2020 -
6 Emicida: AmarElo – É Tudo Pra Ontem Documentaire, Muziek 2020 8.4
7 Giving Voice Documentaire 2020 5.8
8 Kerstmis met Henk en de Vuilniswagen Animatie, Short 2020 -
9 L’incredibile storia dell’isola delle rose Avontuur, Komedie 2020 6.6
10 Mr. Iglesias (3 seizoenen) Komedie 2020 7.1
Titel Genre Jaar iMDB

En nu we toch je aandacht hebben: volg ons zeker via Facebook, Instagram en de nieuwsbrief. Zo blijf je goed op de hoogte met betrekking tot alles wat met Netflix Nederland te maken heeft.