you seizoen 2 tent Kijktips op Netflix (week 52, 2019)

Kijktips op Netflix (week 52, 2019)

Het jaar zit er weer bijna op. Maar we kunnen jullie natuurlijk niet ons laatste artikel met de nieuwste films en series op Netflix (week 52) onthouden. Dus pak er alvast een oliebol bij, schenk jezelf iets te drinken en spit ons laatste ‘kijktips op Netflix (week 52, 2019)’ artikel van het jaar door.

You (seizoen 2)

Het tweede seizoen van de populaire serie You staat sinds deze week op Netflix. Er werd lang naar uit gekeken, als we onze Instagram en Facebook volgers mogen geloven, en waarom zouden we dat niet doen, dus het verschijnen van seizoen twee van You is heugelijk nieuws.

In deze serie draait het om de knappe Guinevere Beck (Elizabeth Lail) en de eveneens knappe Joe Goldberg (Penn Badgley). Hij krijgt een oogje op haar. Maar langzaamaan wordt zij een obsessie voor hem en blijkt Joe toch niet helemaal normaal (lees: stalker alert). Als het hem toch lukt, doet hij er alles aan om de relatie perfect te houden.

In You (seizoen 2) zien we dat Joe van New York verhuist naar de andere kant van de VS, namelijk naar LA. Waarom hij dit doet, weet je misschien wel als je het eerste seizoen hebt gezien, maar we willen hier geen spoilers geven (kijk dan ook zeker niet onderstaande trailer). Is hij verandert? Of blijft hij diep van binnen toch de persoon die hij nu eenmaal is?

The Restaurant a.k.a. Vår tid är nu (2 seizoenen)

Voor een goede, historische serie op Netflix zijn we altijd wel te porren. Helemaal wanneer de serie uit Scandinavië komt. Als dit ook bij jou het geval is, hebben we goed nieuws want deze week is het Zweedse The Restaurant online gekomen.

We schrijven het jaar 1945. De oorlog is voorbij en Europa is bevrijd van de nazi-gruwelen. In Stockholm runt de familie Löwander het bekende restaurant Djurgårdskällaren. Maar het zijn moeilijke tijden en er moet echt een slag worden geslagen om het restaurant draaiende houden.

Iedereen in de familie heeft zo zijn eigen gedachten om dit voor elkaar te krijgen en de weg naar succes zal gepaard gaan met een hoop conflicten. Dat geeft ons als kijker lekker veel drama om te volgen.

De familieleden zijn daarbij ook niet vies van wat drama op het gebied van de liefde, dus je komt echt niets te kort. The Restaurant is een erg mooi in elkaar gezette productie, zoals je wel van de Zweden kunt verwachten. Kijk hieronder alvast maar de trailer en zie wat je bij The Restaurant op Netflix voorgeschoteld krijgt.

Rick and Morty (seizoen 4)

Liefhebbers van slimme en ontzettende grappige animatieseries voor volwassenen, opgelet: het Rick and Morty (seizoen 4), althans het eerste deel van dit seizoen, staat sinds deze week op Netflix.

In Rick and Morty draait het om, hoe kan het ook anders, de karakters Morty en Rick. Hij is een klein jongetje van een jaar of 8, hij is zijn vreemde opa die toevallig ook een wetenschapper, uitvinder, zelfverklaard genie en continu kotsende alcoholist is. Kortom, een kleurrijk duo.

Bijna net zo kleurrijk zijn de settings waarin hun avonturen zich afspelen. Deze vreemde, inter-dimensionale avonturen zijn van een krankzinnig hoog absurdistisch niveau. Tel daar de talrijke populaire cultuur referenties bij op en je hebt met Rick and Morty zonder twijfel de beste en meest grappige animatieserie ooit gemaakt te pakken.

Kijktips op Netflix (week 52, 2019)

Ziezo, met Rick and Morty (seizoen 4), The Restaurant (seizoen 1 en 2) en Love (seizoen 2) hebben we onze kijktips van de week. De rest van de nieuwe titels vind je in de onderstaande tabel. Omdat de kolommen zijn te filteren en te sorteren, kan je gemakkelijk kijken of er iets voor je tussen zit.

Vergeet ons ook niet te liken op Facebook en volgen op Instagram, dan blijf je op de hoogte met betrekking tot alles wat met Netflix Nederland te maken heeft. Oh, en we hebben ook een nieuwsbrief. Een fijne jaarwisseling iedereen en tot in 2020!

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 9 Mois Ferme Komedie, Misdaad 2013 6.4
2 Atiye (1 seizoen) Drama 2019 -
3 Black Lake (2 seizoenen) Horror 2018 6.1
4 Carole & Tuesday (2 seizoenen) Anime, Muziek 2019 7.9
5 Como Caido Del Cielo Komedie, Musical 2019 6.0
6 De Rouille et d'os Drama 2012 7.5
7 Débarquement Immédiat Komedie 2016 5.7
8 Diamant Noir Misdaad, Drama 2016 6.5
9 Dolly Parton: Here I Am Documentaire, Muziek 2019 7.1
10 El Pepe, Una Vida Suprema Documentaire, Biografie 2018 7.0
Titel Genre Jaar iMDB