KIJKTIPS OP NETFLIX (WEEK 7, 2022)

We weten dat je er niet op kon wachten, maar we hebben goed nieuws. Hier is namelijk ons KIJKTIPS OP NETFLIX (WEEK 7, 2022) artikel! Met hierin alle nieuwe titels op Netflix, die de afgelopen week zijn toegevoegd.

KIJKTIPS OP NETFLIX (WEEK 7, 2022) // tabel

Zoals altijd – en nu dus ook – starten we met de tabel. Een tabel waarin je heel eenvoudig ziet wat er allemaal nieuw is op Netflix. Bekijk hem hieronder en lees daarna verder voor onze kijktips hieruit.

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 ANNE+ De Film Drama 2021 6.4
2 Ask Taktikleri Drama, Romantiek 2022 5.6
3 Até Que a Vida Nos Separe (a.k.a. Until Life Do Us Part) (1 seizoen) Drama 2022 7.8
4 BigBug Komedie, Sci-Fi 2022 5.3
5 Brooklyn Nine-Nine (7 seizoenen) Komedie, Misdaad 2020 8.4
6 Bulgasal Immortal Souls (6 afleveringen) Fantasie, Thriller 2022 7.5
7 Catching Killers (2 seizoenen) Documentaire 2022 5.8
8 Child of Kamiari Month (a.k.a. Kamiarizuki no kodomo) Anime, Fantasie 2021 6.0
9 Das Privileg: Die Auserwählten Horror, Mysterie 2022 4.6
10 DC Legends of Tomorrow (6 seizoenen + 11 afleveringen van seizoen 7) Actie, Avontuur 2022 6.8
Titel Genre Jaar iMDB

Hors Normes (a.k.a. The Specials) (2019)

Onze eerste kijktip in dit KIJKTIPS OP NETFLIX (WEEK 7, 2022) artikel is een fijne Franse dramafilm met een vleugje humor, namelijk Hors Normes. De hoofdrollen zijn voor Vincent Cassel en Reda Kateb.

In Hors Normes uit 2019 – in het Engels uitgekomen onder de titel The Specials -volgen we Bruno (Cassel) en Malik (Kateb). Twee mannen die al meer dan 20 jaar hun leven wijden aan jonge mensen met autisme.

Ze zijn de bazen van twee stichtingen. Malik zet zich in om jongeren zonder toekomstperspectief op te leiden tot hulpverlener. En Bruno heeft een stichting die de meest extreme autistische kinderen opneemt. Kinderen/jongeren die vaak nergens anders meer terecht kunnen.

hors normes netflix autisme
Bruno (l) en Malik (r). Bron: Hors Normes / Netflix

Samen zouden ze best een hoop kunnen bereiken. En daarom besluiten de twee – de ene een orthodoxe Jood en de ander een moslim – de handen ineen te slaan om jongeren op te leiden om voor de zwaar autistische kinderen te zorgen.

De makers van Hors Normes zijn dezelfde personen achter het fantastische – en inmiddels bij vrijwel iedereen bekende Intouchables – en dus zijn we als kijker in goede handen.

Até Que a Vida Nos Separe (seizoen 1)

Onze tweede tips in ons KIJKTIPS OP NETFLIX (WEEK 7, 2022) is Até Que a Vida Nos Separe (1 seizoen). Het is een leuke, mooi gemaakte Portugese dramaserie met een romantisch randje.

In Até Que a Vida Nos Separe draait het allemaal om de kleurrijke Paixão familie. Ze wonen samen – en dan bedoelen we een aantal generaties van deze familie – in een prachtige villa.

Samen runnen ze een ook een familiebedrijfje. Je kunt inhuren om je huwelijk te plannen. Alleen lopen de zaakjes niet zo florissant meer. En daarnaast hebben de beste leden van de Paixão familie natuurlijk ook allemaal hun eigen sores.

KIJKTIPS OP NETFLIX (WEEK 7, 2022) Até Que a Vida Nos Separe
De fam. Bron: Até Que a Vida Nos Separe / Netflix

Zo loopt het niet zo lekker meer tussen mama en papa Daniel en Vanessa en denken de twee kinderen erg verschillend over een hoop zaken, zoals over de liefde. En dan heb je ook nog opa en oma …

Kortom, genoeg materiaal om een leuke serie van te maken. En dat is met Até Que a Vida Nos Separe goed gelukt. Tel daar een hoop warme beelden bij op en je krijgt een serie om lekker te kijken tijdens een koude dag.

Brooklyn Nine-Nine (seizoen 7)

Tot slot willen wij ook nog even vertellen dat het zevende seizoen van de komedieserie Brooklyn Nine-Nine sinds deze week via Netflix te zien is.

In deze grappige serie draait het om een politiebureau in, Brooklyn New York. We volgen de vaak hilarische avonturen van de rechercheurs en hun baas. Hun werk zowel op straat als binnen de muren van het bureau.

KIJKTIPS OP NETFLIX (WEEK 7, 2022) Brooklyn-nine-nine-season-7-seizoen-zeven
Agent Jake Peralta in volle glorie. Bron: Brooklyn Nine-Nine / Netflix

Grote namen als Andy Samberg (in zijn rol als Jake Peralta), Stephanie Beatriz (Rosa Diaz), Terry Crews (Terry Jeffords) en Joe Lo Truglio (Charles Boyle) spelen allemaal hoofdrollen in deze serie, dus je kunt er wel vanuit gaan dat het lachen geblazen wordt.

Wij kunnen altijd erg genieten van Brooklyn Nine-Nine. We zijn daarom blij dat het zevende seizoen inmiddels op Netflix staat!