Hail, Caesar Kijktips op Netflix (week 9, 2020)

Kijktips op Netflix (week 9, 2020)

De afgelopen week kwamen er weer een aantal nieuwe toevoegingen aan het Netflix aanbod. Wat allemaal zie je in de tabel onderaan dit artikel. Onze tips hieruit lees je hieronder.

Hail, Caesar!

In 2016 kwamen de broertjes Coen met Hail, Caesar, een film die boordevol filmgeschiedenis en sterren zit. Dat is wat ons betreft een leuke toevoeging aan het Netflix-aanbod.

Filmmakers Joel en Ethan Coen nemen ons mee naar het Hollywood van de jaren ’50 en daar komen we Eddie Mannix (Josh Brolin) tegen. Hij werkt in de filmindustrie als fixer en is daardoor verantwoordelijk voor het imago van de grote sterren. En da’s soms moeilijk om goed te houden als de roddelpers achter ze aan zit.

Op een dag is superster Baird Whitlock (George Clooney) verdwenen en zodoende belandt Eddie in een hachelijke zoektocht naar de acteur. Ook dat blijkt geen eenvoudige klus te zijn.

Het levert wel een film op met veel bekende gezichten, want behalve Brolin en Clooney, zie je ook o.a. Scarlett Johansson, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Channing Tatum en Jonah Hill.

Voor een avondje Hollywood zit je bij Hail, Caesar! dus wel goed en je kunt hier natuurlijk alvast even spieken naar de trailer om een indruk van de film te krijgen.

Better Call Saul (seizoen 5)

Sinds deze week kunnen we ook weer verder met Better Call Saul. Op dit moment staan er twee afleveringen van het vijfde seizoen op Netflix. Elke week zal er weer een nieuwe op de streamingsdienst verschijnen.

In deze spin-off van de bekende serie Breaking Bad zien we hoe het met advocaat Jimmy McGill (Bob Odenkirk) ging voordat hij door het leven zou gaan als Saul Goodman, de advocaat van de bandieten.

HOe het inmiddels met hem gaat, zie je in Breaking Bad (seizoen 5). Benieuwd naar een trailer van dit vijfde seizoen? Zie het filmpje hieronder.

Formula 1: Drive to Survive (seizoen 2)

De snelle jongens en meiden kunnen deze week weer terecht bij Formula 1: Drive to Survive (seizoen 2). De docu-serie komt met een nieuw seizoen dat weer geheel in het teken staat van de Formule 1, waarin het afgelopen seizoen te volgen is.

Je krijgt daarbij een boeiend kijkje in de keuken van de F1: snelle banden, grote motoren en strijdlustige coureurs…je krijgt het allemaal. De strijd om het kampioenschap richt zich op Sebastian Vettel en Lewis Hamilton, maar andere coureurs worden zeker niet vergeten. Zoals landgenoot Max Verstappen, die dit seizoen naar de derde plek scheurde.

Dus pak wat te drinken, iets te eten, ga er lekker voor zitten. Ready, set..GO!

Kijktips op Netflix (week 9, 2020)

Met Hail, Caesar, Formula 1: Drive to Survive (seizoen 2) en …….. komt dit artikel met kijktips op Netflix (week 9, 2020) tot een einde. Heb je weer iets kunnen toevoegen aan je lijst? Laat het ons weten op Facebook en/of Instagram. En abonneer je op de nieuwsbrief om nooit meer iets te vergeten wat betreft nieuws over Netflix.

We sluiten het artikel, zoals elke week, af met een tabel. Hierin staan de nieuwe afleveringen, films en series die de vorige 7 dagen aan Netflix zijn toegevoegd.

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 10 Minutes Gone Actie 2019 3.6
2 All The Bright Places Drama 2020 5.8
3 Altered Carbon (2 seizoenen) Sci-Fi, Thriller 2020 8.4
4 Amit Tandon: Family Tandoncies Cabaret 2019 -
5 Better Call Saul (4 seizoenen + 2 afleveringen seizoen 5) Misdaad, Drama 2020 8.7
6 Crash Landing on You (1 seizoen) Drama 2019 9.1
7 DC Legends of Tomorrow (4 seizoenen + 6 afleveringen seizoen 5) Actie, Avontuur 2020 6.9
8 Desenfrenadas (1 seizoen) Komedie 2020 -
9 Followers (1 seizoen) Drama 2020 -
10 Formula 1: Drive to Survive (2 seizoenen) Documentaire, Sport 2020 -
Titel Genre Jaar iMDB