seizoen 4 van La Casa de Papel

Seizoen 4 van La Casa de Papel: wat weten we tot nu toe?

Seizoen 4 van La Casa de Papel staat op het punt van beginnen. Deze spannende serie houdt al enkele jaren veel mensen op het puntje van hun stoel en binnenkort kunnen we dus genieten van het vierde seizoen.

Datum van seizoen 4 van La Casa de Papel

Want dat Seizoen 4 van La Casa de Papel snel op Netflix zal verschijnen, staat al een tijdje vast. Vanaf 3 april 2020 zal het gehele vierde seizoen aan het aanbod worden toegevoegd en kunnen we weer ouderwets een serie bingewatchen. Want dat is wat wij altijd doen met een nieuwe seizoen van La Casa de Papel.

Waarschijnlijk ken je de serie al. Of je hebt La Casa de Papel gezien, of je hebt er ergens iets over gelezen of misschien wel allebei. Hoe dan ook, de titel zal je vast iets zeggen. En dat is niet zonder reden, want de serie is super populair.

Trailer van het vierde seizoen is vandaag online gekomen

We kunnen dus snel weer genieten van de serie. Nog maar een kleine maand wachten en het is weer raak. Om deze tijd door te komen, kan je alvast naar de onderstaande en nieuwe trailer van seizoen 4 van La Casa de Papel kijken. Deze is vandaag online gekomen. LET OP: er zitten wel spoilers in.

Zoooo, nu kunnen we helemaal niet meer wachten. Persoonlijk vonden we het knap dat de makers er, na de eerste twee seizoenen en een afgerond verhaal, toch in geslaagd zijn om een derde seizoen te maken. En binnenkort kunnen we dus naar seizoen 4 van La Casa de Papel gaan kijken!

Verhaal van seizoen 4

Het is (gelukkig) nog niet precies bekend waar La Casa de Papel (seizoen 4) over zal gaan. Wat we wel weten is dat het begint met chaos met een zwaargewond iemand, verwarring over dat iemand geëxecuteerd zou zijn en nog een aantal andere verontrustende zaken.

Daarnaast moeten ze natuurlijk ook een overval plegen… het blijft immers La Casa de Papel. Maar zo makkelijk is dat natuurlijk niet en zeker niet als er in je groep iemand zit die je tegenwerkt. Wij kunnen niet wachten en hebben 3 april alvast met rode viltstift in onze agenda onderstreept.