verdwenen Netflix titels februari 2017

Laatste kans: bijna verdwenen Netflix titels februari 2017

Er komt een grote schoonmaak wat betreft het Netflix aanbod. Erg jammer, maar niet tegen te houden. Ben je benieuwd welke titels je nog snel moet gaan kijken voordat ze van Netflix zullen verdwijnen? Dan zit je hier goed. Lees je mee?

Dat titels soms verdwijnen, is inmiddels bekend. Netflix koopt de licentie van een film of serie vaak voor een periode van een half jaar of een jaar en evalueert na die tijd of ze de licentie verlengen. Of niet.

Dat is natuurlijk jammer, maar wel logisch. Vaak zijn deze data niet bekend, maar soms wel. En als dat het geval is, zal je dat van ons horen.

Binnen nu en een aantal weken zullen er een hoop titels verdwijnen: 121 stuks. Dit kan tijdelijk zijn of voor altijd. Daar wordt door Netflix nooit iets bekend over gemaakt. Maar bekijk onderstaande tabel dus even om te checken of je nog even een binge-avond moet gaan organiseren voordat het te laat is.

Wij vinden vooral het verdwijnen van Goodfellas, Chinatown, Roman Holiday, Shutter Island, Watchmen en Chef erf jammer. Netflix, als je meeleest: voeg deze titels snel weer toe aan het aanbod. Gewoon doen.

(bijna) verdwenen Netflix titels februari 2017

In onderstaande tabel kan je precies zien welke series en films binnenkort zullen gaan verdwijnen. In de laatste kolom zie je op welke dag de desbetreffende titel uit het Netflix aanbod verwijderd zal worden en voor welke datum je de serie of film nog even snel moet gaan kijken.

En als je dit een nuttig en/of leuk artikeltje vond, aarzel dan niet om hem te delen op je favoriete sociale media via de knoppen onderaan het artikel en like ook zeker even onze Facebookpagina.

Op deze manier help je je mede-Netflixkijkers, zodat ook zij nog even snel naar die ene film of serie kunnen kijken voordat de titel uit het Netflix aanbod verwijderd wordt en onderdeel wordt van het verdwenen Netflix titels februari 2017 lijstje.

Een fijne avond iedereen!

[table id=13 /]