verdwenen Netflix titels februari 2017

Laatste kans: bijna verdwenen Netflix titels januari 2017

Af en toe verdwijnen er titels van Netflix zonder dat we het in de gaten hebben. Vaak zijn deze data ook niet bekend, maar soms wel. En als dat het geval is, zal je dat van ons horen. Lees dus snel even door als je wilt weten welke films en/of series je snel nog even moet gaan kijken voordat ze (tijdelijk) van Netflix worden verwijderd. 

Dat titels af en toe verdwijnen uit het Netflix aanbod, weten we natuurlijk allemaal. Netflix koopt namelijk voor elke titel in hun aanbod de licentie voor een jaar. Na dat jaar wordt er gekeken of die verlengd wordt of niet. Soms komt de film of serie later in het jaar wel gewoon terug, maar soms ook niet. Vaak doet Netflix dit stilzwijgend, maar soms zijn er dus wel data bekend van films en series die verdwijnen. Als dat zo is, schrijven wij er een berichtje over.

En als je de bui al voelt hangen, dan kan dat wel kloppen, want wij hebben hier weer een rijtje titels voor je die je de komende tijd nog snel nog moet gaan kijken, voordat ze verdwijnen. Onder andere de series Suits en The Mentalist zullen van Netflix gaan verdwijnen.

Dus houd je vast aan je stoel, pak er een kop drinken en je agenda bij en lees hier welke titels je snel nog even moet gaan kijken voordat ze niet meer te streamen zullen zijn op Netflix. Het zijn niet veel titels waarvan we zeker weten wanneer ze zullen verdwijnen, maar misschien zit je favoriete serie of film er toch tussen.

bijna verdwenen Netflix titels januari 2017

[table id=11 /]

Vind je dit een nuttig artikeltje, aarzel dan niet om hem te delen op je sociale media naar keuze via de knoppen onderaan het artikel en like onze Facebookpagina. Op deze manier help je je mede-Netflixkijkers, zodat ook zij nog even snel naar die ene film of serie kunnen kijken voordat deze uit het Netflix aanbod verwijderd wordt en dus onderdeel wordt van het verdwenen Netflix titels januari 2017 lijstje. En mocht je tijdens het kijken naar een film of serie op Netflix bovenin beeld zien ‘beschikbaar tot…..’ laat het ons dan vooral weten via een mailtje naar bijvoorbeeld info@wijkijkennetflix.nl of via onze Facebookpagina. Op deze manier help je ons om het Netflix aanbod helemaal up tot date houden. Veel kijkplezier nog even en tot heel snel!