verdwenen Netflix titels februari 2017

Laatste kans: bijna verdwenen Netflix titels juni

Daar zijn we weer! Met een berichtje over welke films en series binnenkort van Netflix verwijderd zullen worden. Dus houd je vast aan je stoel, pak er een kop drinken en je agenda bij en lees in ons artikel bijna verdwenen Netflix titels juni welke titels je snel nog even moet gaan kijken voordat ze niet meer te streamen zijn.

Dat Netflix af en toe schoonmaak houdt, weten we inmiddels allemaal. Dat dat vaak stilzwijgend gebeurt, weten we ook. Maar soms zijn er wel data bekend over wanneer een film/serie voor het laatste op Netflix te zien zal zijn. En als die data er zijn, dan zijn wij er weer om je daarop te wijzen en je een seintje te geven.

Zo kan je dus snel nog even dat leuke filmpje of die hele gave serie kijken. We beseffen ons dat er titels in de onderstaande tabel staan die wel heel snel verwijderd zullen worden, maar we hebben vertrouwen in jullie: de getrainde Netflix binge-watchers 😉

bijna verdwenen Netflix titels juni

Oké, daar gaan we. Hieronder in de tabel zie je welke films en series op het punt staan om verwijderd te worden van streamingsdienst Netflix en de datum wanneer dat het geval zal zijn. Persoonlijk vinden we het vooral jammer dat Nightcrawler met Jake Gyllenhaal op 4 juli 2016 gaat verdwijnen en American Psycho met Christian Bale een dag eerder op 3 juli.

Genoeg gepraat: hier is de bijna verdwenen Netflix titels juni tabel. Dus als je er nog iets tussen ziet staan waarvan je denkt: “Ja, die wil ik nog zien!’, wacht dan zeker niet langer en ga de serie en/of film nog snel kijken voordat het te laat is en er misschien wel tranen om gelaten gaan worden. Onze popcorn is al zout genoeg en heeft geen behoefte aan nog meer zout uit traanvocht!

[table id=9 /]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.