verdwenen Netflix titels mei 2017

Laatste kans: bijna verdwenen Netflix titels mei 2017

Er verdwijnen soms titels van Netflix. Dat is bekend. Wat minder vaak bekend wordt gemaakt, is WANNEER dit gebeurt. En daarom schrijven we af en toe Laatste Kans artikelen. Hierin geven we een mooi tabelletje met titels en de datum wanneer ze van Netflix zullen verdwijnen. Nu dus ook.

Dat er soms titels uit het Netflix aanbod gehaald worden, weten we natuurlijk allemaal. Het is iedereen vast eens gebeurd dat je midden in een seizoen zit, de volgende dag weer verder wilt kijken en dat je dan tot de bittere conclusie komt dat de serie in geen velden of zelfs wegen meer te vinden is. Zuur.

Vaak worden titels namelijk stilzwijgend verwijderd door Netflix. En soms staat het wel bij de details bij de desbetreffende titel, maar niemand die daar gaat kijken. Dat is logisch, want je wilt gewoon de film of serie gaan kijken.

Maar soms zijn er wel data bekend van wanneer bepaalde titels uit het Netflix aanbod gehaald gaan worden. En als dat zo is, dan laten wij het jullie weten in onze Laatste kans artikelen.

Dus lees je mee? Dan weet je welke titels je nog even snel moet gaan checken voordat ze (tijdelijk) niet meer te zien zijn op Netflix.

Ditmaal springen vooral de Ocean-films in het oog. En pompeuze en historische actiefilms als 300, Troy en War Horse. maar bekijk vooral de tabel even op je gemakje. Gelukkig zijn het niet veel titels die binnen nu en een korte tijd uit het aanbod gehaald gaan worden.

Als je dit trouwens een nuttig of misschien zelfs leuk berichtje vond (omdat je een pesthekel hebt aan Troy bijvoorbeeld), deel hem dan zeker even op je favoriete sociale media kanaal via de knoppen onderaan het artikel.

Oh, en uiteraard ook even snel onze Facebookpagina liken zodat je altijd up to date bent met betrekking tot nieuwe titels op Netflix, films en series die binnnekort op Netflix te zien zullen zijn, nieuws, recensies en nog veel meer!

verdwenen Netflix titels mei 2017 (althans, bijna)

[table id=20 /]