Hit enter after type your search item

Laatste kans: deze titels op Netflix verdwijnen in december

/
img

Beste vrienden, het is weer tijd voor een korte update met betrekking tot titels die snel van Netflix gaan verdwijnen. Dus lees even snel verder welke films en series je de komende dagen voor het laatst kan zien op Netflix. 

Drie dingen staan vast: we weten dat titels af en toe verdwijnen van Netflix, dat dit vaak stilzwijgend gebeurt en dat dit soms niet zo leuk is.

Maar soms zijn er wel data bekend van wanneer een bepaalde film of serie gaat verdwijnen. En als dat het geval is, schrijven wij er een kort artikeltje over, zodat jij ook weet wanneer je de avond vrij moet houden om nog even snel iets te gaan kijken, eventueel met een bak vol lekker eten en een gekoeld of warm drankje.

Dus check onderstaande ‘verdwijnen in december-tabel’ even met films en series die snel, een aantal zelfs al aan het eind van vandaag, van Netflix gaan verdwijnen. Misschien is het tijdelijk, dat weet je nooit, maar dat ze voor nu gaan verdwijnen staat vast.

Filter de tabel bijvoorbeeld op bepaalde iMDB cijfers of op jaar om nog even snel de beste films uit het rijtje te bekijken, want niet alles is natuurlijk jammer dat het gaat verdwijnen (ATM bijvoorbeeld… kuch kuch en zo verder).

Wat we wel jammer vinden is dat o.a. The King of Comedy, Fear and Loathing in Las Vegas en Don Jon gaan verdwijnen. Dus hopelijk zien we deze films snel weer op Netflix verschijnen. Als dat zo is, lees je dat natuurlijk in een nieuw Netflix aanbod overzicht van onze hand (lees hier onze vorige overzichten terug).

Hoe dan ook, in onderstaande tabel zie je de titels en de data die van Netflix verdwijnen in december. Doe er dus je voordeel mee.

Volg ons ook zeker even op Facebook als je dat al niet deed, we gaan namelijk richting de 12.000 likes :).

wdt_ID Titel Jaar Datum verwijdering
Titel Jaar
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :