Lucifer (seizoen 5) heeft een datum

Lucifer (seizoen 5) heeft een datum

Lucifer (seizoen 5) heeft een datum. Netflix leek het een paar dagen geleden al te verklappen door heel even, bij de titel zelf, te vermelden wanneer het vijfde seizoen op Netflix zou komen. Deze datum werd heel snel weer weggehaald.

Lucifer (seizoen 5)

Maar nu is dus echt bekend gemaakt wanneer we kunnen gaan kijken naar Lucifer (seizoen 5). Dit zal vanaf 21 augustus 2020 zijn. Dat duurt inderdaad nog best wel een tijdje, maar er is nu in ieder geval een datum om naar uit te kijken.

Voor iedereen die de serie Lucifer niet kent, het draait om Lucifer Morningstar a.k.a. de duivel, een rol gespeeld door Tom Ellis. Hij vindt het alleen maar saai in de hel en dus besluit hij in LA te gaan wonen en werken.

Hij besluit te gaan werken als politieagent in Los Angeles, want waarom ook niet? Als hij dan ook nog eens gevoelens begint te krijgen voor een collega, en vrienden van hem hem proberen over te halen gewoon weer naar de Hel te komen, wordt het nog knap verwarrend voor de duivel.

Het einde

Na drie seizoenen hielden de makers het voor gezien. Lucifer werd toen uitgezonden op FOX. Maar de fans kwamen in opstand, ze werden woedend en begonnen zich o.a. op social media te roeren met de hashtag #savelucifer.

En het bleek te helpen, want de makers kondigden aan dat ze voor Netflix een vierde en vijfde seizoen mochten gaan maken. Maar daarna was het dus echt klaar. Dit vijfde seizoen is dus vanaf 21 augustus 2020 te zien op de streamingsdienst.

Iemand koffie? Bron: Lucifer / Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Lucifer (seizoen 6)?

Maar bij een serie als Lucifer weet je nooit zeker of het einde ook echt het einde zal zijn. Want er gaan dus al geluiden rond dat er zelfs een zesde seizoen van Lucifer zal komen. Sterker nog, vandaag hebben de makers toevallig bekend gemaakt dat dit seizoen er gewoon gaat komen.

Tot die tijd kan je lekker wachten totdat seizoen 5 op Netflix zal komen. De trailer van dit vijfde seizoen kan je hieronder bekijken. Kunnen jullie ook niet wachten? Laat het ons vooral even weten via Facebook en/of Instagram.