Lucifer (seizoen 6) in aantocht!

Lucifer (seizoen 6) is in aantocht! Dit zal het laatste seizoen worden, dus reden genoeg om hier met veel belangstelling naar uit te kijken. Alle informatie over het zesde seizoen vind je hier op een rijtje, inclusief de datum.

Wanneer komt Lucifer (seizoen 6) op Netflix?

En om maar direct met die verschijningsdatum voor Lucifer (seizoen 6) te beginnen: vanaf vrijdag 10 september 2021 komt het nieuwe seizoen op Netflix Nederland. Dat is dus vrij snel naar het online komen van het vorige seizoen op 5 mei.

Het zesde seizoen zal dus het slotseizoen worden. En dat is nog best een mirakel te noemen, want de serie stond een paar keer op het punt om te stoppen. De serie werd eerst uitgezonden op FOX en na drie seizoenen was de serie klaar.

Maar de fans waren boos. Ze wilden meer Lucifer zien. En dus werden er allerlei online petities gestart en werd zelfs de hashtag #savelucifer verzonnen. Alles om de serie door te laten gaan. En de makers luisterden, want het vierde seizoen kwam naar Netflix.

Lucifer, zeg je? Wat is dat?

En inmiddels komt er na het vijfde seizoen dus ook een zesde seizoen. Maar dat zal écht het laatste seizoen worden. Wij zijn benieuwd hoe de makers er in de laatste tien afleveringen een bevredigend einde aan breien.

In Lucifer is het hoofdpersoon de duivel. In de serie neemt hij de gedaante aan van de knappe Lucifer Morningstar (Tom Ellis). Hij besluit naar de aarde te gaan en om daar als politieagent in Los Angeles te gaan werken. En waarom ook niet?

LET OP: ALS JE HET VIJFDE SEIZOEN NOG NIET GEZIEN HEBT, MOET JE NA HET VOLGENDE PLAATJE NIET VERDER LEZEN!!! ER KOMT NAMELIJK EEN SPOILER. EEN SPOILER, DUS!! LET OP!

Lucifer-seizoen-6-wanneer-op-netflix-datum
De duivel liggend op de grond. Bron: Lucifer / Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Waar gaat het zesde seizoen over?

Het vorige seizoen eindigde niet zo lekker voor Dan Espinoza, om er maar eens een understatement in te gooien. Maar hij komt – wonder boven wonder – gewoon terug in het zesde seizoen, dus daar hoef je niet bang voor te zijn. Op welke manier is nog niet duidelijk, maar het karakter is van de partij.

Daarnaast zal het zesde seizoen bomvol verwijzingen zitten naar oude afleveringen en zullen er tips worden gegeven om de serie goed af te sluiten. Kijkers van het eerste uur zullen dus beloond worden.

En ook de zaken waar ze aan werken zullen volgens de makers meer persoonlijk worden, waardoor er veel aandacht is voor de individuele karakters. Je gaat echt begrijpen waarom ze doen zoals ze doen.

We gaan het meemaken. De eerste teaser is in ieder geval hieronder te bekijken. En vergeet dus niet om 10 september in je agenda te onderstrepen, mits je gelijk wilt gaan kijken.