Making_A_Murderer Making a Murderer seizoen 2

Coming Soon: Making a Murderer seizoen 2

Making a Murderer seizoen 2 staat voor de deur. Ongeveer drie jaar nadat de hele wereld kennismaakte met deze serie, komt nu dan eindelijk het tweede seizoen. Waarom dit goed nieuws is en vanaf wanneer dit nieuwe seizoen te zien zal zijn, lees je hier. En bekijk gelijk even de trailer. 

Making a Murderer dus. Het verhaal is inmiddels wel bekend. In tien afleveringen van ongeveer een uur wordt het bizarre verhaal van Steven Avery verteld. Het eerste seizoen speelt zich af over een periode van 10 jaar.

Een periode waarin er een hoop gebeurt. Zo zit Avery bijvoorbeeld 18 jaar onschuldig in de gevangenis, om maar iets te noemen. Maar na zijn vrijlating, wordt hij nogmaals veroordeeld voor een moord. Zijn er door justitie weer grove fouten gemaakt, of is hij nu wel schuldig?

De serie laat zich bekijken als een ijzersterke dramaserie, inclusief goede personages, een sterk plot, verrassingen en veel spanning. Maar met het enige verschil dat alles dus echt is. Wij waren direct fan. En met ons vrijwel de hele wereld.

Making a Murderer seizoen 2

En over een paar dagen komt het tweede deel van Making a Murderer dus op Netflix. Hierin keren makers Moira Demos en Laura Ricciardi terug naar Steven Avery, zijn neef Brendan Dassey, de hele familie en allerlei juristen die de zaak tot op de bodem aan het uitzoeken zijn. We zien als kijker het nieuwe proces en wat dit met alle hoofdrolspelers doet. De makers kregen ook inzage in het materiaal van Kathleen Zellner, de nieuwe advocate van Steven Avery.

Dit tweede seizoen zal vanaf 19 oktober 2018 in z’n geheel op Netflix te bekijken zijn. Wij zijn echt ontzettend benieuwd. Bekijk de trailer hieronder om alvast een beetje in de juiste misdaadstemming te komen.