spongebob op netflix nederland.

Meer seizoenen SpongeBob SquarePants op Netflix (met een simpel trucje)

Wij zijn al jaren fan van de serie SpongeBob SquarePants. We keken het als kind altijd al en zijn dus blij dat seizoen 5 van deze animatieserie ook op Netflix staat. Maar er is meer.

Plot van SpongeBob SquarePants

Even heel in het kort: de serie SpongeBob SquarePants gaat over zeespons SpongeBob en zeester Patrick Ster, twee vrienden. Ze wonen in het onderzeese stadje Bikinibroek, of Bikini Bottom zoals hun woonplaats in het Engels heet.

Bob werkt als kok in het restaurant De Krokante Krab (in het Engels The Krusty Krab) en maakt daar de lekkerste burgers. Het levert zijn baas, Meneer Krabs, fijn wat centen op waardoor hij lekker kan leven. Patrick is de iets minder snuggere van de twee. Samen komen ze vaak in de problemen en beleven ze de meest bizarre avonturen.

Welke seizoenen staan op Netflix?

Tot zover het plot van de serie SpongeBob SquarePants, een serie die zowel bij oud als jong geliefd is, door de intelligentie van de grapjes. Van deze serie staat seizoen 5 op Netflix. Maar is dat wel zo? Want als je bij instellingen je taal op Engels zet, blijkt opeens dat seizoen 6 en seizoen 7 van SpongeBob SquarePants ook opeens te zien zijn!

Dus als je fan bent van de serie, doe dat dan even en verlekker je aan twee extra seizoenen van SpongeBob SquarePants op Netflix Nederland. En wil je nou nooit meer iets missen met betrekking tot de streamingsdienst? Abonneer je dan op de nieuwsbrief, volg ons op Instagram en/of like onze Facebookpagina

Oh, en wil je weten wat er de afgelopen weken allemaal op Netflix Nederland is gekomen? Lees dan zeker even onze vorige aanbod overzichten terug, bijvoorbeeld over week 47 (2019), week 46 (2019) of week 45 (2019).