Netflix aanbod Nederland – alle films en series

Wil je het Netflix aanbod van Netflix NL in een handige tabel zien? En wil je zoeken en filteren op IMDb-cijfer, genre, jaar en/of titel? Dan zit je hier goed. Bekijk onze tabel maar even met alle films en series op Netflix. Je vindt hem als je een beetje naar beneden scrollt.

Nieuwe films en series op Netflix

Oh, en met onze wekelijkse tips, die we dus elke week schrijven, heb je altijd iets te kijken op Netflix. Dus ben je benieuwd naar het actuele Netflix aanbod Nederland en weet je vaak niet wat je moet kijken? Dan zal je erg blij worden van onze site Wij Kijken Netflix. We schrijven namelijk elke week o.a. over alle nieuwe films en series op Netflix én halen hier dan een aantal tips voor je uit.

Netflix aanbod Nederland (tabel)

Check allereerst onze tabel maar eventjes hieronder. We vullen hem elke dag aan, dus favoriet deze pagina zeker even en bezoek hem regelmatig om alle nieuwe Netflix films en series handig op een rijtje te zien.

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB Toegevoegd
1 ¡Ay, mi madre! Komedie 2019 5.3 19/07/2019
2 ¿A quién te llevarías a una isla desierta? Drama 2019 6.1 12/04/2019
3 ’76 Drama 2016 7.2 04/08/2021
4 (Un)well (1 seizoen) Documentaire, Reality 2020 6.0 12/08/2020
5 #Alive Actie, Horror 2020 6.3 08/09/2020
6 #blackAF (seizoen 1) Komedie 2020 5.5 17/04/2020
7 #Realityhigh Komedie 2017 5.9 08/09/2017
8 #Rucker50 Documentaire, Sport 2016 5.5 15/12/2016
9 10 000 timmar Komedie 2014 4.4 10/03/2021
10 10 Jours en or Komedie, Drama 2012 5.3 01/07/2017
Titel Genre Jaar iMDB

Je kan de kolommen filteren en sorteren op de manier die jij prettig vindt. Zoek je bijvoorbeeld een sciencefiction film die tussen 2000 en 2010 gemaakt is, dan vul je onder de kolom genre ‘ sciencefiction’ in en onder de kolom Jaar vul je dan ‘2000 tot 2010’ in. Zoe kan je heel selectief zoeken en heb je altijd iets te kijken.

En vergeet ook niet dat de tabel erg lang is, aangezien er veel films en series in het Netflix aanbod staan, en dat je onderaan naar de volgende pagina moet klikken om alles te zien.

Netflix aanbod weekoverzichten met tips

Naast deze tabel met het hele Netflix aanbod, die je hierboven dus kunt zien, schrijven we elke week dus ook een Netflix aanbod artikel met daarin alle nieuwe series en films die de afgelopen 7 dagen op Netflix zijn gekomen.

Daaruit selecteren we dus tevens een paar titels om zo de krenten voor je uit de Netflix-pap te halen. Dan hoef jij dat niet meer te doen. Dus met onze Netflix aanbod tips heb je altijd een film of serie om te kijken en weet je direct wat alle nieuwe films en series op Netflix zijn! We maken zo het grote Netflix aanbod een beetje overzichtelijker voor je, althans, dat hopen we dan maar.

Netflix nieuws, recensies, achtergrondverhalen en meer

Naast de Netflix tips artikelen, schrijven we ook recensies over films en series op Netflix en achtergrondverhalen over bijvoorbeeld bepaalde genres.

Maar bij ons kan je ook terecht voor het laatste Netflix nieuws, bijvoorbeeld wanneer bepaalde films of series van Netflix gaan verdwijnen. Daar schrijven we dan een artikeltje over en zo weet jij wanneer je nog even snel iets moet gaan kijken voordat de film of serie van Netflix verdwijnt.

Binnenkort op Netflix

Maar we houden ook van de toekomst, dus we schrijven ook over titels die binnenkort op Netflix komen inclusief de data. Dus als je wilt weten of er al een releasedatum is van een bepaalde film of serie, dan verwijzen we je graag door naar onze Binnenkort op Netflix pagina.

Onze bovenstaande Netflix aanbod Nederland tabel wordt trouwens elke dag bijgewerkt. De lijst is dus tevens te sorteren op Netflix titel, filmgenre (wij vullen de genres naar eigen inzicht aan), jaar, cijfer of datum van toevoeging. Of je tikt wat je zoekt in de zoekfunctie. Ook kan je onderaan de kolommen filteren op bepaalde waarden.

Netflix aanbod Nederland films en series tips Netflix NL kijken

Wij Kijken Netflix is the only website you need to follow if you are a Netflix lover in The Netherlands. You are crazy if you don’t do it. And if I say it, the man who plays the brilliant Sherlock Holmes in the serie Sherlock, it must be true. Right?

Als onze geliefde Benedict Cumberbatch al zegt dat Wij Kijken Netflix de enige site is die je moet liken/volgen/lezen en dat soort dingen meer als je nooit meer iets wilt missen wat betreft Netflix NL en het Netflix aanbod, wie zijn wij dan om hem tegen te spreken? 😉

Altijd op de hoogte over de nieuwe films en series op Netflix

Dus like onze Facebookpagina, met nu ruim 17.000 likes, waar we elke keer dat we een nieuw artikel hebben een berichtje plaatsen. Of abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief met alle artikelen van de afgelopen in een handig mailtje. Op deze manier mis je nooit meer iets.

Als je nog tips, opmerkingen of als je ons alleen een mop wilt vertellen, kan je ons altijd een mailtje sturen of via Facebook reageren. Dan helpen we je graag verder.

Wil je meer over ons weten? Lees dan onze Over Ons pagina waarin we zeer uitgebreid vertellen over onder andere waarom we de site hebben opgericht. En wie wij nou eigenlijk zijn en wat onze achtergrond is.

Geen invloed op het aanbod van Netflix

En als laatste: wij zijn alleen een Netflix fansite. We hebben dus nul invloed op het Netflix aanbod qua nieuwe films of series op Netflix. Je kan ons wel altijd een berichtje sturen, maar wij kunnen er dus niet voor zorgen dat een bepaalde titel op Netflix komt. Jammer, maar helaas.

Veel kijk- en leesplezier met onze website en met Netflix en hopelijk tot snel!