Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Netflix aanbod Nederland – alle films en series

img

Wil je het Netflix aanbod van Netflix NL in een handige tabel zien? Wil je zoeken en filteren op IMDb-cijfer, genre, jaar en/of titel? Dan zit je hier helemaal goed. Bekijk onze tabel maar even. Je vindt hem als je een beetje naar beneden scrollt. Oh, en met onze wekelijkse tips, die we dus elke week schrijven, heb je altijd iets te kijken op Netflix. Dus ben je benieuwd naar het actuele Netflix aanbod Nederland en weet je vaak niet wat je moet kijken? Dan zal je erg blij worden van onze site Wij Kijken Netflix. Lees maar even mee. 

Netflix aanbod weekoverzichten met tips

Naast onze tabel met het hele Netflix aanbod, die je hieronder kunt zien, schrijven we elke week dus ook een Netflix aanbod artikel met daarin alle nieuwe series en films die de afgelopen 7 dagen op Netflix zijn gekomen.

Daaruit selecteren we ook een paar titels om zo de krenten voor je uit de Netflixpap te halen. Dan hoef jij dat niet meer te doen. Dus met onze Netflix aanbod tips heb je altijd een film of serie om  te kijken! We maken zo het grote Netflix aanbod een beetje overzichtelijker voor je.

Check allereerst onze tabel maar eventjes hieronder. We vullen hem elke dag aan, dus favoriet deze pagina zeker even en bezoek hem regelmatig om alle nieuwe Netflix films en series handig op een rijtje te zien.

Dit doe je door de laatste kolom, datum toevoeging dus, te sorteren van nieuw naar oud. Of filter onderaan de kolommen op een bepaald genre, een bepaalde periode of een bepaald iMDB-cijfer. En vergeet ook niet dat de tabel natuurlijk zo lang is, rond de 3000 titels, dat je onderaan naar de volgende pagina moet klikken om alles te zien.

Netflix aanbod Nederland tabel


wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB Datum toevoeging
1 Minecraft: Story Mode (1 seizoen) Animatie, Avontuur 2015 7.0 08/12/2018
2 Neo Yokio (2 seizoenen) Anime, Actie 2018 5.8 08/12/2018
3 Remastered: Who Killed Jam Master Jay? Documentaire, Muziek 2018 - 08/12/2018
4 Super Monsters en de Wensster Animatie, Short 2018 - 08/12/2018
5 Dynasty (1 seizoen + 8 afleveringen seizoen 2) Drama 2018 6.4 08/12/2018
6 Crazy Ex-Girlfriend (3 seizoenen + 8 afleveringen seizoen 4) Komedie, Musical 2018 7.7 08/12/2018
7 Vrije Teugels: Kerstgehinnik (a.k.a. Free Rein) Familiefilm, Short 2018 7.6 08/12/2018
8 The Ranch (3 seizoenen) Komedie 2018 7.6 07/12/2018
9 Mowgli Avontuur, Drama 2018 6.9 07/12/2018
10 Dogs of Berlin (1 seizoen) Actie, Misdaad 2018 6.6 07/12/2018
Titel Genre Jaar iMDB Datum toevoeging

….. en nog veel meer

Naast de Netflix tips artikelen, schrijven we ook recensies over films en series op Netflix en achtergrondverhalen over bijvoorbeeld bepaalde genres.

Maar bij ons kan je ook terecht voor het laatste Netflix nieuws. Bijvoorbeeld wanneer bepaalde films of series van Netflix gaan verdwijnen. Daar schrijven we dan een artikeltje over.

Maar we houden ook van de toekomst, dus we schrijven ook over titels die binnenkort op Netflix komen inclusief de data. Dus als je wilt weten of er al een releasedatum is van een bepaalde film of serie, dan verwijzen we je graag door naar onze Binnenkort op Netflix pagina.

En als laatste geven we ook heel af en toe films en series aandacht die wat ons betreft écht in het Netflix aanbod zouden moeten staan, maar die nu nog niet te zien zijn. Zo heb je altijd iets te kijken.

Onze bovenstaande Netflix aanbod Nederland tabel wordt trouwens elke dag bijgewerkt. De lijst is dus te sorteren op Netflix titel, filmgenre (wij vullen de genres naar eigen inzicht aan), jaar, cijfer of datum van toevoeging. Of je tikt wat je zoekt in de zoekfunctie. Ook kan je onderaan de kolommen filteren op bepaalde waarden.

Netflix aanbod Nederland films en series tips Netflix NL kijken

Wij Kijken Netflix is the only website you need to follow if you are a Netflix lover in The Netherlands. You are crazy if you don’t do it. And if I say it, the man who plays the brilliant Sherlock Holmes in the serie Sherlock, it must be true. Right?

Als onze geliefde Benedict Cumberbatch al zegt dat Wij Kijken Netflix de enige site is die je moet liken/volgen/lezen en dat soort dingen meer als je nooit meer iets wilt missen wat betreft Netflix NL en het Netflix aanbod, wie zijn wij dan om hem tegen te spreken!?

Dus like onze Facebookpagina, met nu ruim 17.000 likes, waar we elke keer dat we een nieuw artikel hebben een berichtje plaatsen. Of abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief met alle artikelen van de afgelopen in een handig mailtje. Op deze manier mis je nooit meer iets.

Als je nog tips, opmerkingen of als je ons alleen een mop wilt vertellen, kan je ons altijd een mailtje sturen of via Facebook reageren. Dan helpen we je graag verder. Wil je meer over ons weten? Lees dan onze Over Ons pagina waarin we zeer uitgebreid vertellen over onder andere waarom we de site hebben opgericht. En wie wij nou eigenlijk zijn en wat onze achtergrond is.

En als laatste: wij zijn alleen een Netflix fansite. We hebben dus nul invloed op het Netflix aanbod qua nieuwe films of series. Je kan ons wel altijd een berichtje sturen, maar wij kunnen er dus niet voor zorgen dat een bepaalde titel op Netflix komt. Jammer, maar helaas.

Veel kijk- en leesplezier met onze website en met Netflix en hopelijk tot snel!