Brooklyn Nine-Nine Netflix aanbod week 1

Netflix aanbod week 1 (1/2)

Halverwege week 1 van het nieuwe jaar, dus tijd voor een Netflix aanbod week 1 (1/2) update tot nu toe. Inclusief onze persoonlijke Netflix tips en aanbevelingen. Zondag volgt, zoals nu al bijna traditie is, de volledige update van de gehele week 1. Oke, daar gaan we.

Brooklyn Nine-Nine

De leukste toevoeging is, wat ons betreft, zonder twijfel de komedieserie Brooklyn Nine-Nine, met in de hoofdrol Andy Samberg als excentrieke rechercheur Jake Peralta bij de New Yorkse politieafdeling in Brooklyn. Ondanks zijn af en toe flauwe en kinderachtige grapjes ten koste van zijn politiecollega’s, heeft hij wel het hoogte percentage aan arrestaties van de NYPD. Fijne snelle actie komedie waarvan het eerste seizoen nu op Netflix staat.

Oblivion

Verder vinden wij Oblivion (Kosinski, 2013), met Tom Cruise en Morgan Freeman, een zeer aardige sciencefiction blockbuster. De aarde is inmiddels al een aantal decennia totaal vernietigd door wezens die Scavs worden genoemd en de lui die het hebben overleefd, hebben besloten om zich te vestigen op de maan van Saturnus. De aarde bestaat nog wel en is nog steeds belangrijk als plek om water in te winnen voor de mensen bij Saturnus, maar de planeet geldt dus niet meer als leefplek. De machines om dit water te verkrijgen, worden daarom goed bewaakt door zogeheten drones. Tom Cruise speelt iemand die deze apparaten moet repareren als dat nodig is. Als er een ruimteschip op aarde neerstort, verandert het leven en de persoon van het door Cruise gespeelde karakter Jack Harper geleidelijk aan, waardoor hij aan alle zekerheden in zijn leven begint te twijfelen.

Netflix aanbod week 1 (1/2) Oblivion

The Originals

En als laatste willen we de serie The Originals nog even aanstippen, een spin-off van The Vampire Diaries. Voor iedereen die van vampieren houdt, is dit een serie die je figuurlijk met je ogen dicht kan gaan kijken, omdat hij zeker niet zal gaan teleurstellen. De Mikaelsons, een vampierenfamilie, verhuist in The Originals terug naar New Orleans waar ze hun ooit zo zorgvuldig opgebouwde macht en invloed, inmiddels verloren, proberen te recupereren. Wil je liever een andere vampierenfilm zien, dan raden wij het hilarische What We Do in the Shadows aan. Lees eerst onze What We Do in the Shadows recensie en ga hem daarna snel in de bioscoop kijken, want hij draait nog!

Netflix aanbod week 1 (1/2)

Oke, dit waren wat ons betreft de drie beste/leukste/interessantste toevoegingen aan het Netflix aanbod van deze week. Hieronder staan alle toegevoegde titels aan het Netflix aanbod week 1 (tot nu toe) op een rijtje, gesorteerd op datum van toevoeging. Zondag zullen we dus de volledige Netflix aanbod toevoegingen van de hele afgelopen week uitlichten.

Actie, Avontuur20128.22015/01/01Komedie20135.72015/01/01Animatie, Kinderserie20016.72014/12/31

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.