Netflix aanbod week 10 2016 House of cards seizoen 4 season 4

Netflix aanbod week 10 2016: tips

Zoals gewoonlijk is hier weer een nieuw overzicht met de recent toegevoegde titels op Netflix. Deze week staat vooral in het teken van politieke shows, uitgevoerd in de personen van Donald Trump en Frank Underwood. En met de laatste persoon refereren we natuurlijk naar de grootste Netflix-klapper van deze week: de komst van het nieuwe seizoen House of Cards! Lees hier meer over in ons nieuwe Netflix aanbod week 10 2016 overzicht en like ook zeker onze Facebookpagina mocht je dat nog niet gedaan hebben!

House of Cards seizoen 4

Er zijn ongetwijfeld heel veel fans die reikhalzend naar de komst van seizoen 4 van House of Cards hebben uitgekeken. Vandaag is het dan eindelijk zo ver; Frank Underwood zal weer hard aan de bak moeten want het is een uitermate belangrijk politiek jaar in House of Cards-land (net als ‘in het echt’, mooie timing!). Hoe dan ook, als je seizoen 3 hebt gekeken, weet je hoe het leven van president Underwood abrupt veranderde. In seizoen 4 zal hij dus bepaalde zaken moeten rechtzetten en Underwood kennende, zal dit weer op een onconventionele manier gebeuren. Ook moet hij alles op alles zetten om de herverkiezing te winnen en nogmaals, dat zal ongetwijfeld in de Underwood-stijl gebeuren. Hoe dan? Dat gaan we hier niet verklappen! Dus pak snel wat te snacken, haal je zachte dekentje, nestel jezelf op een comfortabele bank en zet als de wiedeweerga seizoen 4 op!

Netflix aanbod week 10 2016 House of Cards seizoen 4
Op campagne in New Hampshire, met een ouderwets goede Kevin Spacey als Frank Underwood. Bron House of Cards/Netflix

Achtste-groepers Huilen Niet

Voor liefhebbers en liefhebsters van Nederlandse jeugdfilms staat nu de film Achtste-groepers Huilen Niet op Netflix. Het is een verfilming van het gelijknamige boek van Jacques Vriens. Hoofdpersoon is Akkie (een erg sterke rol van Hanna Obbeek), een stoer meisje uit groep 8 dat houdt van voetbal. Haar klasgenoot Joep (Nils Verkooijen) vindt voetbal een sport voor jongens, maar dat boeit Akkie niks. En dan krijgt Akkie leukemie, vlak voordat de finale van het schoolvoetbaltoernooi op het programma staat. Maar ondanks dat de ziekte haar van binnenuit kapot maakt, blijft ze vrolijk en optimistisch als altijd en blijft ze zich inzetten voor het schoolvoetbaltoernooi. Tevens ontstaat er een bijzonder band tussen haar en Joep. Houd/hield je van het werk van Carry Slee, dan ga je Achtste-groepers Huilen Niet ook  appreciëren en zal de film je zeker aangrijpen.

Netflix aanbod week 10 2016 tips Achtste-groepers Huilen Niet
Akkie ondergaat een scan in het ziekenhuis. Bron: Netflix aanbod week 10 2016 tips Achtste-groepers Huilen Niet / Netflix

Netflix aanbod week 10 2016

Daar waren ze weer hoor: de kersen in het nieuwe Netflix aanbod week 10 2016 overzicht. Hopelijk hebben jullie weer iets nieuws op jullie Mijn Lijst kunnen zetten. Hieronder staat de tabel met alle nieuwe films en series op Netflix van de afgelopen week, zodat je deze nog even op je gemakje door kan kijken. Vergeet ook zeker niet onze pagina Netflix aanbod Nederland te favorieten/bezoeken om het gehele Netflix aanbod op een rijtje en makkelijk doorzoekbaar te hebben. En schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en like onze Facebookpagina om nooit meer iets te missen. Tot heel snel!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.