designated survivor black swan Netflix aanbod week 12 2017 president US

Netflix aanbod week 12 2017: tips

Hoi. We hebben hier weer een vers lijstje met nieuwe Netflix titels die wij jullie van harte kunnen aanbevelen. Lees dus snel welke titels je met een gerust hart op je lijst kan zetten om binnenkort te gaan kijken. Wij zijn er klaar voor, dus laten we maar gewoon van start gaan.

Black Swan

Black Swan, de bloedstollend spannende thriller van regisseur Darren Aronofsky (bekend van o.a. The Wrestler, The Fountain en Requiem for a Dream), staat sinds deze week op Netflix. En dat is zeer goed nieuws. Natalie Portman speelt de rol van de verlegen Nina Sayers, een zeer getalenteerde balletdanseres bij een collectief in New York.

De concurrentie binnen de groep is moordend als duidelijk wordt dat danseres Beth (Winona Ryder) ermee gaat stoppen en er op deze manier een nieuwe hoofdrolspeler gezocht moet worden om de rol van The Swan Queen te spelen in het wereldberoemde Het Zwanenmeer balletstuk van Pyotr Ilyich Tchaikovsky. Zeker als er opeens een nieuwe danseres op het toneel verschijnt in de vorm van de sexy en zelfverzekerde Lily (Mila Kunis)

De rol van zwanenkoning vereist zowel een lieve en onschuldige kant (de witte zwaan) als een meer sensuele en kwaadaardigere kant (de zwarte zwaan). Nina voldoet aan alle eisen voor de witte zwaan en Lily aan die van de donkere. Langzaam aan ontvouwt zich een aparte vriendschap tussen Nina en Lily.

Nina krijgt echter last van waanbeelden en hallucinaties, mede door de de stress en haar veel te grote ambitie.  Fictie en werkelijkheid beginnen door elkaar te lopen en langzaam verandert Black Swan in een psychologische dramafilm met horror-achtige randjes die je doet tollen van spanning als een balletdanseres die net een perfecte pirouette heeft uitgevoerd.

black swan Netflix aanbod week 12 2017
Nina als Black Swan. Bron: Black Swan/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Designated Survivor (seizoen 2, aflevering 1)

De volgende toevoeging op Netflix, is ook weer een hele fijne. De eerste aflevering van seizoen 2 van Designated Survivor staat nu online en er zal elke week een nieuwe aflevering bijkomen. En dan gaat de serie weer verder met erg spannend zijn, want er gebeurt een hoop in het Witte Huis.

Heb je seizoen 1 gezien en moet je geheugen opgefrist worden? Of heb je de serie helemaal nog nooit gezien en ben je er benieuwd naar? Lees dan zeker de review even terug en pak er snel wat popcorn bij voor je aan de nieuwe aflevering begint.

We volgen in ieder geval de hectische Amerikaanse politiek, waarin Tom Kirkman (Kiefer Sutherland) door extreme omstandigheden tot president van de VS wordt gemaakt. Het Witte Huis en het Capitool worden namelijk aangevallen waarbij zowat de hele Amerikaanse regering omkomt.

Aan Kirkman en de veiligheidsdiensten de taak om in allerijl op zoek te gaan naar de aanslagplegers. Is er sprake van buitenlandse aanvallen, of is er een mol in hun midden? Bereid je in ieder geval voor op een spannende serie, die vooral aandoet als een mix tussen House of Cards (waar seizoen 5 binnenkort van op Netflix komt!) en Homeland.

Designated Survivor Netflix
Bron: Designated Survivor/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Netflix aanbod week 12 2017

Dit waren ze weer: de leukste nieuwe titels op Netflix. Ben je benieuwd naar de overige nieuwe titels die we NIET hebben behandeld? Bekijk dan onderstaande tabel eventjes. Ben je nieuwsgierig naar álle films en series op Netflix en wil je zoeken op genre, titel, iMDB cijfer, datum van toevoeging of jaartal, dan verwijzen we je graag naar onze pagina Netflix Aanbod Nederland. Wij raden je ook aan om onze Facebookpagina te liken en je hieronder in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Een heel fijn weekendje iedereen!