Netflix aanbod week 14 2016 wolf of wall street dicaprio margot robbie legs no panties sexy

Netflix aanbod week 14 2016: tips

Het weekend staat weer voor de deur en dus serveren we jullie zoals gebruikelijk weer een artikel waarin we de leukste, grappiste, beste, meest interessante nieuwe Netflix films en series voor je uitlichten die de afgelopen week zijn toegevoegd. Dus houd je vast, ga er even goed voor zitten (want het zijn deze week een heleboel titels, namelijk 92!) en lees ons Netflix aanbod week 14 2016 overzicht!

The Wolf of Wall Street

Wij zijn fan van Leonardo DiCaprio. Daarom zijn we erg blij dat hij 1) laatst EINDELIJK een Oscar voor Beste Acteur heeft gewonnen voor zijn rol in The Revenant en 2)  met het gegeven dat The Wolf of Wall Street (een rol waar hij ook een Oscar voor had verdiend) nu op ons aller Netflix staat. De film is geregisseerd door Martin Scorsese, een regisseur die wel vaker met succes met Don Leo heeft gewerkt. In The Wolf of Wall Street speelt hij de gladjakkerige asshole Jordan Belfort, een beursmannetje dat zich snel opwerkt in de Wall Street hiërarchie. DiCaprio acteert alsof zijn leven er vanaf hangt en zorgt ervoor dat je toch mee gaat leven met Belfort, ondanks dat het dus een gigantisch materialistische rijke eikel is. Een van de hoogtepunten van de film is de inmiddels iconische scene met Leonardo en collega Matthew McConaughey, waarin hun personages de gang van zaken op Wall Street bespreken. Mooi ook hoe ‘nederig’ Jordan hier nog is, in vergelijking met hoe hij zich zal ontwikkelen. Ga de film zeker kijken: het is 3 uur lang genieten van een excellerende DiCaprio, sterke cinematografische beelden, fijne actie en humor om te lachen.

 Netflix aanbod week 14 2016 wolf of wall street dicaprio.
Proost Leo! Op je Oscar. Bron: The Wolf of Wall Street / Netflix

Cabaret/Comedyshows

-je veter zit los, er zit een vlek op je trui, er hangt wat spaghetti in je haar-…Mocht je de flauwe grappen vandaag beu zijn, kun je gelukkig weer op Netflix terecht want er zijn veel cabaret- en comedyshows terug van weggeweest! Met o.a. terug op het podium: Ronald Goedemondt, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Jochem Myjer, Daniel Arends, Kevin Hart en Jeff Dunham. Dus mocht je de 1 april-grappen helemaal zat zijn, dan is hier misschien nog een goed alternatief te vinden zodat je deze dag toch lachend doorkomt. Een van onze favorieten is Ronald Goedemondt, een uit het zuiden van het land afkomstige grappenmaker met Italiaanse roots, die in zijn show “Spek” de Italiaanse cultuur op hilarische wijze uitlijnt (“Panceeeettaaaaaa!!!”).

Ronald Goedemondt
De Italiaanse Brabander Ronald Goedemondt in zijn show “Spek”.

Scary Movie (en ook deel 2, 3, 4 én 5)

Goh, Netflix heeft werk van deze dag gemaakt want er is nog veel meer komedie bijgekomen. Weliswaar in de categorie ‘flauw, flauwer, flauwst’, maar er zijn ongetwijfeld kijkers die even nostalgie willen opsnuiven want Scary Movie was destijds erg populair. Hoe kunnen we de scene, waarin de moordenaar met het enge masker knetterstoned aan het chillen is, nou vergeten? De film, een parodie op het horrorgenre en met duidelijke verwijzingen naar engerds als I Know What You Did Last Summer en Scream. Hoe dan ook… mocht je in een absolute ‘flauwe comedy-bui’ zijn, dan is Scary Movie ongetwijfeld een optie.

Scary Movie
Wazzaaaah! Een ietwat onconventionele moordenaar in Scary Movie

Tangerine

Tangerine is een vreemde eend in de bijt, maar wij kunnen af en toe wel genieten van een experimentele en rauwe film. Het is een film die zeker niet iedereen zal gaan waarderen, maar wie niet waagt…. precies. Het verhaaltje is vrij simpel. We volgen hoertje Sin-Dee op kerstavond nadat ze weer op vrije voeten is na een maandje brommen in de nor. Als ze hoort dat haar vriendje, die van beroep pooier is, is vreemdgegaan, wil ze verhaal gaan halen om verder te kunnen gaan met haar leven en haar gebroken hart. Samen met collega Alexandra zijn we vervolgens getuige van hun tocht door LA op zoek naar haar vriendje, waarbij ze tevens een hoop andere subculturen, verhalen en vooroordelen tegenkomt. Tangerine is een vrij unieke film. Zowel qua acteren, casting als cinematografie. Soms lijkt het alsof je naar een documentaire aan het kijken bent, maar dan eentje zonder saaie mensen in de hoofdrol. Of zoals Alfred Hitchcock altijd zei: “Drama is life with the dull bits cut out.” En dat is zeker het geval bij Tangerine. Het is een documentaire-achtige fictiefilm met super grappige hoeren die, net als ons, ook gewoon mensen zijn met een hart en emoties. Het is het ultieme bewijs dat films niet veel hoeven te kosten om sprankelende cinema te creëren, mits je maar de juiste keuzes maakt. Van ons zouden er wel wat meer van die soort unieke films op Netflix mogen komen!

Netflix aanbod week 14 2016 tangerine
Onze hoofdrolspelers. Bron: Tangerine / Netflix

Netflix aanbod week 14 2016

Dit waren wat ons betreft leuke nieuwe Netflix titels qua Netflix aanbod week 14 2016 series/films, maar aangezien er deze week echt een heleboel nieuwe bij zijn gekomen, konden we niet alles behandelen. Bekijk daarom met nog meer zorgvuldigheid onderstaande tabel waarin alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn gekomen op een rijtje staan. Like ook zeker onze Facebookpagina en schrijf je hieronder in op onze wekelijkse nieuwsbrief om op deze manier altijd up-to-date te blijven. Ben je benieuwd naar het gehele Netflix aanbod, sorteerbaar op bijvoorbeeld titel, genre, imdb cijfer etc., surf dan als de wiedeweerga naar onze Netflix aanbod pagina. Een goed weekend iedereen!

Subscribe je op onze nieuwsbriefGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.